Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VAND] BECURI LED POZITII SI PLAFONIERA, din Iasi ... livrare oriunde

boriss007
post 16 Nov 2011, 15:51
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Iasi

1. BECURI PLAFONIERA CU LED SMD LUMINA ALBA DE LUNGIME 36 MM (SE POTRIVESC LA RENAULT + DACIA SI ALTE MODELE).

PENTRU ALTE MODELE DE MASINI VA ROG VERIFICATI LUNGIMEA BECURILOR STANDARD. NU ACCEPT RETUR.

PRET: 30 RON (SET DE 2 BECURI)

32mm-6-smd-3825-led-0.72w-festoon-car-light.jpg

2. BECURI POZITII T10 CU LED SMD
PRET: 10 LEI/SETUL

10417507-wholesale-and-online-shopping-2-194-501-921-t10-w5w-4-led-smd-white-xenon-bul.jpg

LIVRAREA: la alegerea cumparatorului (Posta Romana, Curierat, livrare personala, etc)

sau 0745657287

--------------------
Renault Koleos 2 2019 2.0
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Steve From Oradea
post 16 Nov 2011, 18:53
Post #2

Membru autentic

From: Oradea

Salut.
Vad ca ai Laguna II si tu, ma gandesc ca ti-ai pus leduri. Cum se vede plafoniera si iluminarea la picioare? Eventual daca ai ceva poze ar fi util.
Sunt interesat de oferta ta.

--------------------
Renault Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP - BH 2003
+
boriss007
post 22 Nov 2011, 16:53
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

salut,

becurile la plafoniera sa vad foarte frumos si fac mai multa lumina cu led. Le-am pastrat si pe cele "de citit" cu becuri normale.
Am un coleg care si-a pus din astea ovale la portbagaj ... super ... si lumina mai multa. Intr-adevar vezi in portbagaj cand cauti ceva noaptea.

Referitor la cele la picioare ... mi-am pus T10 la cele care se aprind sub bord cand deschizi portierele ... rosii ... frumoase si nu deranjeaza.
Apoi mi-am pus si niste benzi cu leduri ... pe praguri ... pe interior ... insa s-au dezlipit. Era ok cu ele ... de efect, si nu deranjau.
Am incercat sa le pun pe tavitele de sub scaunele din fata ... ar fi fost mai bine dar nu am reusit sa trag firele intr-un mod convenabil.

Poate reusesc ceva poze diseara.

UPDATED: 25 ron setul de becuri de plafoniera / iluminare portbagaj / iluminare numere inmatriculare.
Becuri T10 de pozitii nu mai am momentan.

This post has been edited by boriss007: 22 Nov 2011, 16:55

--------------------
Renault Koleos 2 2019 2.0
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 13:17
Dacia