Inchizatoare portbagaj, Butuc cheie rupt
![]() ![]() ![]() |
Inchizatoare portbagaj, Butuc cheie rupt
dan79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 1 November 11 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2014, 1.5 dCi, 110CP
|
|||
catuta |
![]()
|
![]() Membru care uraste "porumbeii"!! Group: Members Posts: 509 Joined: 27 May 09 From: Galati ![]() |
Te duci frumusel la dezmembrari(okazii,forum reno sau unde ai sa gasesti pe cineva dispus sa iti dea partea cu butucul) si apoi,cu butucul si cheia te duci la un de-asta care face chei si alte alea.................
|
--------------------
Honda
CB 1000 Big One
- GL 53 ROC
16v 130CP Avem o tara superba,pacat ca e locuita de..
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Orice ai face, daca nu comanzi la reprezentanta va fi nevoie sa ai si o alta cheie.
Daca iei butuc de la dezmembari tot iti trebuie cheie separata pt. el. O alta solutie pe care am intalnit-o in ultimul timp este sa anulezi complet incuietoarea, asta daca intamplator ai o alarma cu un canal auxiliar. Montezi un actuator de la o inchidere centralizata pe care-l comanzi din alarma si deschizi portbagajul din telecomanda de la alarma. Personal toata operatia m-a costat 80 RON ( actuator, traseu cablu, conectare la alarma ), dar era acum vre-un an juma'. Poate fi o solutie..... Treaba asta s-a dovedit foarte utila acum 2 zile cand mi s-a rupt firul de actionare a inciderii portbagajului, cu el inchis. Eu am Symbol faza 4 ( fara broasca, doar buton ). Daca nu deschideam portbagajul din alarma, nu stiu cum l-as fi deschis ca sa prelugesc firul. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:41 |