NAVIGATIE MEGANE 3
![]() ![]() ![]() |
NAVIGATIE MEGANE 3
bgd819 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 15 October 11 From: Toscana, Italy ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 2 1,6 16v- 2005- privilege
megane 3 1,4 Tce -2011-privilege
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
De ce vrei neaparat Tomtom? Pentru Ro nu e prea stralucit si in plus nu sunt asa sigur ca poti sa-l updatezi usor.
Eu ca si navigatie am un Mio Moov 500 pe care am dat vreo 500 de lei acum 2 ani, pe care l-am crack-uit si am instalat igo 8.3.4, si apoi hartile de pe jumatate de glob, iar hartile Europei le updatez odata la 3-4 luni. M-a dus fara nici o problema de la Kiev pana in Italia, lucru de care ma indoiesc ca il face mai bine Tomtom-ul. Eu singurul avantaj pe care il vad la Tomtom fata de Mio-ul meu e integrarea in plansa de bord, dar pentru cat costa in plus... |
--------------------
.
.
.
|
|
bgd819 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 15 October 11 From: Toscana, Italy ![]() |
masina mamei mele un yaris big small navi, are navigatie incorporata in bord, tomtom,in ceea ce priveste italia,germania, franta este impecabila din toate punctele de vedere . nu cred ca este un moft ,dar parerea mea este ca arata foarte bine navigatia de fabrica de la renault.
|
--------------------
renault
|
|
bgd819 |
![]()
|
ok
Din cate am inteles nu prea se poate ,monta navigatia originala, cel putin asta este raspunsul celor de la reprezentata renault apan galati si renault italia ! sugesti pentru un navigator ? cerinte: sa aiba o diagonala acceptabila a ecranului si hartile complete + harta romaniei . Mersi aasticipat pentru raspunsuri!@! |
--------------------
renault
|
|
marius_1st |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 28 May 10 From: Galati ![]() |
QUOTE(bgd819 @ 18 Dec 2011, 10:58) ok Din cate am inteles nu prea se poate ,monta navigatia originala, cel putin asta este raspunsul celor de la reprezentata renault apan galati si renault italia ! sugesti pentru un navigator ? cerinte: sa aiba o diagonala acceptabila a ecranului si hartile complete + harta romaniei . Mersi aasticipat pentru raspunsuri!@! Salut Am achizitionat in urma cu trei saptamani un GPS Evolio X-slim cu ecran de 5'', bluetooth pentru conectarea telefonului (handsfree). L-am testat pe un drum Galati - Aeroport Baneasa si Galati - Vaslui, cu cateva deplasari la adresa exacta. Pret 600 lei. In general si-a facut treaba cu brio. Foarte util pentru mine. |
--------------------
renault
Talisman break
1,6 tce, 200 CP, initiale paris
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A incercat cineva jucaria aceasta pe tomtom? Mie mi-au esuat toate incercarile pana acum si ma gandeam ca e o minte mai stralucita p-aici
![]() http://www.tomplayer.net/joomla/ Am pus si niste linkuri sa va faceti o idee. |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
rendi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 July 07 From: bucuresti ![]() |
din ce am citit pe forumul lor nu merge pe versiunile mai noi de tomtom in varianta standalone.Ar merge doar daca este instalat tomplayerul pe cardul original
17 May 2012, 11:14: M-am lamurit: nu merge deloc pe carminat tomtom live. http://www.tomplayer.net/forum/viewtopic.p...7dc83&start=120 This post has been edited by rendi: 17 May 2012, 11:14 |
--------------------
renault
megane sedan 2
1,6 16V lux privillege 2008
- B-32-UTX Renault Talisman 1.6 TCE
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Carminat TomTom Live in Romania? sau doar "core-ul" este o versiune mai noua?
Pentru posesori: pe vremuri cand am avut un TomTom, aveam posibilitatea sa ii instalez pachete vocale, unde il faceam sa sune precum Clarkson, Knight Rider, Bugs Bunny si alte minuni. La Renault merge acest lucru? |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
bgd819 |
![]()
|
ce parere aveti despre NAVIGATIA DEDICATA ce se incadreaza perfect in plansa de bord? monitor si unitate samsung ? acea originala nu se poate monta . este cineva care a cumparat aftermarket ?
|
--------------------
renault
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Un link, ceva?
Pe mine de exemplu m-ar interesa o navigatie cu igo 8.3.4 (ceea ce folosesc pe GPS-ul meu), care sa poate fi updatata de 3-4 ori pe an prin intermediul unui card SD, si, in acelasi timp, sa pot avea informatiile de la cd-player. Ma indoiesc insa ca asa ceva exista. This post has been edited by Laurentziu83: 19 May 2012, 14:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
bgd819 |
![]()
|
Ceva de genul...
http://car-audio.anunturi-auto.4tuning.ro/...e-10291693.html |
--------------------
renault
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Pare mai cizelata fata de primele unitati aftermarket. Buba la ele este ca au monitor touchscreen, cam greu de manevrat in miscare, datorita pozitiei si elementelor GUI mici. Oricum, fata de cea originala reda DVD, SD, USB, iPod, face si sarmale
![]() Daca vrei navigatie, poti cauta pe afara (Polonia este un bun inceput) si poti cauta piesele pentru un CarminatTomTom si sa-l instalezi. La Prius, am asistat la operatiune a de upgrade cu sistem de navigatie si a fost totul relativ simplu. Doar de inlocuit afisaj elemente si tras cateva cabluri luate de pe una de la dezmembari. Ca si piese schimbate au fost: LCD-ul touchscrenn MFD (masinile cu navigatie au afisaj de mare rezolutie comparate cu cele fara+ intrare video analogica, pentru camera si alte minuni), cablat unitate navigatie, inlocuit volan (optional, pentru a avea comenzile de navigatie), fixat microfon bluetooth, antenunta GPS este pe cablaj comun cu cea radio si fixat unitate logica si lector DVD sub scaunul soferului (acolo vine din fabrica). A durat jumate de zi, dar sistemul a mers din prima si nu a necesitat activare sau altele. This post has been edited by connectorxp: 19 May 2012, 15:53 |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
|
bgd819 |
![]()
|
QUOTE(connectorxp @ 19 May 2012, 15:51) Pare mai cizelata fata de primele unitati aftermarket. Buba la ele este ca au monitor touchscreen, cam greu de manevrat in miscare, datorita pozitiei si elementelor GUI mici. Oricum, fata de cea originala reda DVD, SD, USB, iPod, face si sarmale ![]() Daca vrei navigatie, poti cauta pe afara (Polonia este un bun inceput) si poti cauta piesele pentru un CarminatTomTom si sa-l instalezi. La Prius, am asistat la operatiune a de upgrade cu sistem de navigatie si a fost totul relativ simplu. Doar de inlocuit afisaj elemente si tras cateva cabluri luate de pe una de la dezmembari. Ca si piese schimbate au fost: LCD-ul touchscrenn MFD (masinile cu navigatie au afisaj de mare rezolutie comparate cu cele fara+ intrare video analogica, pentru camera si alte minuni), cablat unitate navigatie, inlocuit volan (optional, pentru a avea comenzile de navigatie), fixat microfon bluetooth, antenunta GPS este pe cablaj comun cu cea radio si fixat unitate logica si lector DVD sub scaunul soferului (acolo vine din fabrica). A durat jumate de zi, dar sistemul a mers din prima si nu a necesitat activare sau altele. Da ai dreptate! Eu ma gasit cablajul+navigatie originala aici in italia de la un megane facut praf,dar nici aici nici in romania la renault gl si br nu mi-au dat un raspuns pozitiv in ceea ce priveste montajul.Pur si simplu mi-au zis ca nu se poate monta navigatia originala pe masina, nu stiu exact cauza! Ramane doar varianta asta plauzibila! Si de ce spui ca nu poate tine 4-5 ani ? Cunosti pe cineva care monteaza navi original si nu pierd garantia renault ? This post has been edited by bgd819: 19 May 2012, 16:13 |
--------------------
renault
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca se potriveste la mufe, nu pierzi nici o garantie la partea electrica. Mufele oricum sunt facute "antiprost" pentru a nu fi introduse gresit.
Nu vad de ce nu s-ar putea monta, ai putea incerca. |
--------------------
.
.
.
|
|
bgd819 |
![]()
|
La fel am crezut si am gandit si eu, si anume ca ,probabil conectezi mufele etc... dar au spus ca nu merge, nu ma pricep la aceste lucruri .... am intrebat la 3 reprezentanti Renault....raspuns negativ!
|
--------------------
renault
|
|
connectorxp |
![]()
|
La navigatia OEM poate necesita "activare" in CAN-BUS-ul masinii si de aici refuzul lor de a o monta, la VAG, anumite periferice se activeaza si culmea, service-urile autorizate fac asa ceva (banul sa iasa). Caz concret, Golf6, cumparat fara tempomat, a cumparat comanda dedicata cu ~100 E + TVA si a fost la montaj si cu toata manopera lor, a iesit mai ieftin decat daca o comanda la configurarea masinii.
|
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
|
bgd819 |
![]()
|
@ connectorxp
exact,ceva de genul acesta a fost explicatie lor !! |
--------------------
renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:40 |