Cu sau fara ESP?
![]() ![]() ![]() |
Cu sau fara ESP?
alex san |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 19 June 11 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007/1.9dci/Expression
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai ce am incercuit eu?
This post has been edited by R19/16v: 6 Nov 2011, 21:17 Attached thumbnail(s) 18102008191.jpg ( Size: 959.01k ) Number of downloads: 743 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
alex san |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 19 June 11 From: Oradea ![]() |
![]() nu. deci, banuiam bine ca nu am...? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007/1.9dci/Expression
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca n-ai, n-ai
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
alex san |
![]()
|
Mersi frumos de ajutor!
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007/1.9dci/Expression
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Scenic Model Expression-Confort 19 115 Euro4 fara ESP
Concluzia:Pijo nu este la fel cu Reno..la butoane sigur....... @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alex san |
![]()
|
![]() Corect! Mersi de informatie! |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007/1.9dci/Expression
|
|
georgggeee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 July 11 ![]() |
salut ! am si eu ce e in poza de mai sus langa esp , urmatoarea in dreapta ce este? cum trebuie sa stea aprins sau inchis...si esp-ul inchis sau deschis . Multumesc !
|
--------------------
Renault
megan scenic
2005 Privillege
|
|
R19/16v |
![]()
|
Sunt senzorii de parcare. Becul trebuie sa fie stins daca vrei sa-i folosesti.
Amandoua sunt butoane cu revenire, deci nici ESPul nu ramane scos, oricat ai vrea tu. |
--------------------
DS
5H
|
georgggeee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 July 11 ![]() |
Multumesc frumos R19/16v
|
--------------------
Renault
megan scenic
2005 Privillege
|
|
Beck12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 February 12 From: Bucuresti ![]() |
salutare!! am si yo.. o problema o intrebare nu stiu cum sa-i zic... tatal meu are un grand scenic din 2008 1.9dci 130cp, privillege... in foaia cu dotari.. scrie esp+asr bla bla.. din dotare standard.. tin sa mentionez ca masina este full fara plafon panoramic, trapa si full piele... asa.. butonul de ESP cum ai aratat mai sus nu exista... decat butonul care ai spus ca e pt senzori... ciudat e ca in carte la acel buton arata esp+asr.. mai ciudat este ca nu functioneaza niciunul.. acu cu zapezile.. am luat viraje bruste... aluneca in ultimu hal
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-77-PDI
2003 1.5 dci 65hp "Am faruri cu xenon-argon , si-alte gaze rare!! Pe capota am becuri,lumanari si proiectoare" :))
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sa puneti pe ea cauciucuri de calitate(sezon) si sa conduceti cu grija...
This post has been edited by jas2: 28 Feb 2012, 22:26 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 16:03 |