Blocare roata, mi-au blocat masina
![]() ![]() ![]() |
Blocare roata, mi-au blocat masina
bundy220 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
n
n
-
n
|
|||
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Eu votez sa ramana! Salut! Poti sa dai mai multe detalii, in cat timp a venit raspunsul, sau cum ai aflat ca este ilegal?
|
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si mie mi se pare un subiect de interes cu atat mai mult cu cat multi dintre noi nu ne stim drepturile si indirect permitem abuzuri.
Si eu vreau mai multe detalii despre cum au decurs "ostilitatile". Oricum, felicitari ca n-ai cedat si ai mers cu dreptatea ta pana la capat. This post has been edited by vallixx: 6 Nov 2011, 21:57 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Politia locala se identifica cateodata cu Politia rutiera si asta este ILEGAL.
Sunt hotararii de CL care intra clar in contradictie cu legile rutiere romane,mai ales la sanctiunii la rgimul stationare/oprire. Operatiunea de blocare la roata este aprobata de forumul local pentru anumite manifestari locale(balci/talciok/etc)si acolo pe camp are Politia locala autoritate.... Parerea mea....nu stiu detalii. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Deci sa intelegem ca Politia rutiera are voie sa blocheze roata, iar cea locala nu are voie? Si cu saltatul masinii cum e?
|
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
In CT baietii care blocheaza roti umbla NUMAI cu un echipaj de politie locala. De fapt umbla loganul teleleu si ii suna pe aia sa vina cand isi gasesc fraieri. De ridicat nu am vazut sa fie cazul pana acum...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(vali.eo @ 6 Nov 2011, 22:10) Deci sa intelegem ca Politia rutiera are voie sa blocheze roata, iar cea locala nu are voie? Si cu saltatul masinii cum e? Codul rutier are prevederii clare si sanctiunile sunt la fel clar specificate. Dar CL stabileste alte legi si sanctiuni valabile si ele(??!!)pentru ca in localitate ei fac legea(cum este posibil?). Pentru parcare neregulamentara la Bv.dupa codul rutier trebuie platita amenda de aprox.100 Ron DAR dupa HCL amenda este de 1000-2000 Ron... Acum 1 an am facut si eu recurs(castigat) pentru o amenda de stationare(de fapt o oprire pentru a incarca cateva plase cu alimente pentru bunicul de 70 ani in spatele pietii)si asa am aflat in instanta ca sunt mai multe legi/hotararii pentru aceeasi lucru. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca vor sa ma sanctioneze ca am parcat aiurea, sa-mi dea amenda, sa-mi ridice masina, etc, dar sa-mi puna caracatita pe roata eu zic ca e cam ilegal si, banuiesc ca am dreptul legal sa elimin cu flexul tablaria de pe roata mea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Intai ai nevoie de autorizatie si aprobare de la argon pentru a utiliza flexul in vecinatatea anvelopei.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
vali.eo |
![]()
|
Si care e faza cu argon si cu flexul?
Scuzati de off topic, dar curiozitatea a omorat pisica!!! (voi fi o pisica) |
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
a sters inscriptia de pe anvelopa cu flexul
![]() si eu am gasit acum o luna masina blocata, pe o strada laturalnica in Iasi, am platiti amenda, nu am facut contestatie. M-ar interesa daca o mai pot face acum... This post has been edited by lucianm: 7 Nov 2011, 00:18 |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
prea tarziu
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Legat de blocarea rotii eu am mai auzit o chestie: cum ca oamenii ce blocheaza rotile trebuie ca la sfarsitul zilei sa faca un inventar al caracatitelor, prin urmare daca iti blocheaza roata, la sfarsitul zilei trebuie sa o scoata pentru inventar.
Nu stiu daca e fictiune sau nu... This post has been edited by BioHazarD: 7 Nov 2011, 09:43 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
inventar nu inseamna sa le adune pe toate.
Xbuc in depozit 1buc - b xx aaa 1buc - b yy bbb etc... cel putin asa mi se pare normal. cu poza si tot tacamul a.i. daca folosesti flexul sa nu scapi lasand faptul ca pe utub se gasesc filme cu masini care merg cu blocajaul la roata fara stress. bine, tre sa fie 4x4 masina respectiva |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(espacern @ 6 Nov 2011, 22:36) Acum 1 an am facut si eu recurs(castigat) pentru o amenda de stationare(de fapt o oprire pentru a incarca cateva plase cu alimente pentru bunicul de 70 ani in spatele pietii)si asa am aflat in instanta ca sunt mai multe legi/hotararii pentru aceeasi lucru. Salut, ce argumente ai adus ? Pentru ca din cate stiu eu, daca nu incurci circulatia, oprirea pentru imbarcarea/debarcarea pasagerilor nu e considerata oprire. Nici chiar sub semn. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta e ciudata, pana la urma oprirea e oprire, indiferent ca doar debarci pasagerii.
Treaba asta ar fi usor reglementata prin utilizarea indicatoarelor cu "stationarea intrerzisa", care te lasa sa opresti, dar nu mai mult de 5 min. Da' eu n-am mai vazut prin oras nicaieri indicatoare d'alea. This post has been edited by vallixx: 7 Nov 2011, 23:43 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bundy220 |
![]()
|
OK ma bucur ca va pot fi de folos. Am sa scanez comunicarea si am sa postez cat de curand
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Pentru oprire nu-ti pune nimeni "caracatite" de-alea, nu stiu de ce mai dezbateti pe tema asta. In 5 minute nu-ti pune nimeni, ei daca depasesti cele cinci minute deja e stationare si pentru asta iti pun blocatoare.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 7 Nov 2011, 14:31) Pai legea zice asa: Art. 63. – (1) Se considera oprire imobilizarea voluntara a unui vehicul pe drumul public, pe o durata de cel mult 5 minute. Peste aceasta durata, imobilizarea se considera stationare. (2) Nu se considera oprire: a) imobilizarea vehiculului atat timp cat este necesara pentru imbarcarea sau debarcarea unor persoane, daca prin aceasta manevra nu a fost perturbata circulatia pe drumul public respectiv; Eu asa inteleg: DACA nu a perturbat circulatia, faptul ca a imbarcat/debarcat pasageri NU e oprire, chiar daca o faci sub semnul de oprire interzisa, statie de autobuz sau trecere de pietoni. Daca ma insel, corectati-ma, chiar sunt curios in cazurile astea cum se procedeaza ? Ti-o iei de la Garcea sau ai dreptate, ca in cazul colegului nostru ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
vallixx |
![]()
|
Din ce scrie acolo, teoretic asta s-ar intelege.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bundy220 |
![]()
|
QUOTE(MirceaVio @ 8 Nov 2011, 13:40) Pentru oprire nu-ti pune nimeni "caracatite" de-alea, nu stiu de ce mai dezbateti pe tema asta. In 5 minute nu-ti pune nimeni, ei daca depasesti cele cinci minute deja e stationare si pentru asta iti pun blocatoare. Daca opresti unde este OPRIREA interzisa,ai toate sansele si la un minut ![]() |
--------------------
n
n
-
n
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 7 Nov 2011, 12:26) Salut, ce argumente ai adus ? Pentru ca din cate stiu eu, daca nu incurci circulatia, oprirea pentru imbarcarea/debarcarea pasagerilor nu e considerata oprire. Nici chiar sub semn. Argumente am adus multe in instanta. Singurul lucru care a contat pentru anularea PV a fost faptul ca ma aflam intr-o piata(in exteriorul ei) si agentul nu a complectat numarul pe strada doar numele. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 05:16 |