Ce tip de ambreiaj am?
![]() ![]() ![]() |
Ce tip de ambreiaj am?
gxg_coman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
reprezentanta
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cosminph |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 January 09 ![]() |
Daca tot e vorba de ambreiaj: am schimbat kit-ul de o saptamana si intra cam greu treapta 1, uneori trebuie sa trag de levier spre trapta 2 ca sa o pot impinge in treapta 1. Care credeti ca ar fi cauza?
|
--------------------
Renault
Clio II
- PH-00-XXX
2001/1.4 8V K7JA7 - GPL
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(cosminph @ 1 Nov 2011, 21:19) credeti ca ar fi cauza? Reglajul timoneriei ar putea sa fie un raspuns... @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gabidrideanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 18 April 10 ![]() |
cred ca cel mai "simplu" e sa dai jos vechiul ambreiaj si sa umbli cu el cand cumperi piesa noua adica sa il compari cu cel nou sa vezi daca se potriveste ...
|
--------------------
Renault
Clio
- B-31-SIV
2002 1.5dCi
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Da dar asta poate dura cateva zile. Eu ma gandeam sa il schimb in reprezentanta cu piesele mele. Imi tine reprezentanta masina demontata cateva zile pana cumpar piesele?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
De ce s-a schimbat cutia originala cu alta neconforma cu masina ta?
Ambreiajul este o piesa care se monteaza pe MOTOR si mai mult ca sigur ai mecanismul pentru JB3(daca asta era cutia originala). Daca ai informatia ca cutia a fost schimbata despre ambreiaj nu stii nimic,ca la demontarea cutiei se schimba si mecanismul(asta la un service serios). La reprezentanta nu prea accepta sa aduci piesele tale din motive de garantie dar se poate sa"gazduiasca"masina un timp indelungat bineinteles in functie de spatiul disponibil. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gabidrideanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 18 April 10 ![]() |
oricum nu are cum sa dureze mai mult de o zi gasirea piesei respective mai ales in timpul saptamanii cand toate magazinele sunt deschise ....
|
--------------------
Renault
Clio
- B-31-SIV
2002 1.5dCi
|
|
gxg_coman |
![]()
|
Eu am vazut ca exista jc5 si pe unele clio. Dar nu stiu exact pe care. Cat despre jb3 chiar tu espacern mi ai spus ca masina mea a avut jb3 initial. Te poti interesa pe ce modele de clio a fost montata jc5?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
cosminph |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 January 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio II
- PH-00-XXX
2001/1.4 8V K7JA7 - GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:09 |