AJUTA UN TANAR MEDIC
![]() ![]() ![]() |
AJUTA UN TANAR MEDIC
gaiui |
![]()
|
||
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|||
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Intrebare de baraj. Cati bani s-au strans pana in momentul de fata?
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
~140.000 euro
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de pe site
Cătălin are nevoie de 200,000 euro ca să poată începe tratamentul. In acest moment am strâns: 70% 140K / 200K eu zic ca s-a miscat bine , a avut si expunere mare |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
gaiui |
![]()
|
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana astazi de dimineata erau 140.000 de euro dar astazi in facultatea de medicina s-au mai strans 1000 si in seara asta au avut loc si 2 concerte special pentru el in urma carorar se vor mai strange.
Puteti sa aveti incredere ca e totul real pentru ca el chiar este coleg cu mine, a terminat anul asta medicina.Cazul lui este destul de mediatizat asa ca sper sa donati macar 5 lei pe care cu siguranta ii recuperati foarte usor. Va multumesc!!! This post has been edited by gaiui: 28 Oct 2011, 00:54 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Mult noroc si insanatosire grabnica!!
P.S. - De cand am vazut filmul Filantropica, nu pot sa mai donez. Am impresia ca toti banii se duc in contul unui afacerist, iar personajul "bolnav" este doar de fatada. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Cu noroc si urari de bine nu se mai repara omul in situatia data! Acum e nevoie de miracole si bani. Si eu am vazut filantropica, remarcabil filmul, dar cred ca trebuie sa facem diferenta intre situatiile din care oamenii profita si situatiile disperate in care fiecare gest conteaza.
Numai bine! |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Cati bani a dat STATUL ROman?
Daca nu a dat....De ce? Nu este si d-ul asigurat? |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:23 |