Martor Catalizator.
![]() ![]() ![]() |
Martor Catalizator.
OzzY26 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 1.4 16v 98 CP
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Schimba benzina,mergi cu masina mai mult si poate se stinge martorul...
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
OzzY26 |
![]()
|
Multumesc frumos, am s-o fac. Sper sa se stinga sa nu mai fie si alta problema.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 1.4 16v 98 CP
|
|
blazzaj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 7 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat catalizatorul.
Iti apare sus in Calc de bord, CHECK EMISIONS. Nu se schimba nimic in modul de mers al masinii din aceasta cauza. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 Dinamique Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață! |
|
OzzY26 |
![]()
|
calculatorul de bord este "versiunea veche" nu imi indica decat starea uleiului din baie. Cat despre martor s-a stins acum , si este in regula. Probabil am facut prea multi km cu bobinele arse iar catalizatorul era mult prea imbacsit de combustibil nears. Bine ca si-a revenit, multumesc pentru reply-uri.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 1.4 16v 98 CP
|
|
stefix |
![]()
|
![]() Posesor de Renault Group: Members Posts: 50 Joined: 12 December 10 ![]() |
am avut si eu problema cu "check emissions". la mine martorul s-a aprins si a ramas aprins dupa ce computerul mi-a semnalat mai multe zile intermitent "check injection". am mai avut problema asta cu check injection in urma cu mai mult timp si s-a rezolvat aparent prin curatarea contactelor de la electrovana decalor arbore. acum am verificat-o si nu mai reactiona la curent (la 12V) si am verificat si rezistenta, concluzia a fost ca trebuia schimbata. a costat 500 ron. o sa o vericic pe cea veche sa vad daca nu cumva era blocata de impuritati sau daca era chiar stricata bobina din ea.
de aici mesajul cu emisiile, pentru ca defectarea electrovanei influenteaza emisiile, ea ramane in pozitia deschis. dar asta e o cauza,desigur ca pot fi mai multe pentru aprinderea acestui martor. pe dialogis a fost eroare d080, daca nu ma insel. |
--------------------
renault
Clio 3
2007 Dynamique 1.6 Laguna 3 2.0 Dci FAP 150
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:42 |