senzor presiune, senzor rupt!!
![]() ![]() ![]() |
senzor presiune, senzor rupt!!
razvan_Bv47 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 14 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 privilege
|
|||
cobretti3x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 21 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Salut. in primul rand daca cautai mai atent pe acest forum gaseai foarte multe pe aceasta tema, insa pe scurt, va trebuii sa introduci noul cod in UCH aferent senzorului schimbat. Atent va trebuii sa fi in momentul in care introduce codul, fi cu bagare de seama ca daca iti dezactiveaza functia va aparea masina cu toate 4 rotile pe display-ul unde ai si ceasul dar pe cel central pe plansa de bord nu mai apare, apare 'testing, OK si semnul de la renault' in mod normal trebuie sa iti arate presiunile pe toate cele 4 roti. Numai bine si drumuri bune
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Expresion
- MM-07-FCL
140Hp 2002 Laguna 2
1.9 dCi 140Hp 2002 |
|
ady.sandu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 18 November 10 From: resita ![]() |
sal. am avut si eu problema ta si m-am informat putin . prima data trebuie sa sti k un senzor second hand nu este recomandat fiinca in interior exista o baterie care are circa 10 ani durata de viata si pe senzor trebuie sa existe o eticheta cu o serie de 6 sau 7 cifre(versiunea mai noua).eu recomand sa schimbi senzorul la reprezentanta k trebuie programat acel cod in comp. in Decembrie m-a costat 185 Ron senzoru nou+manopera 30 Ron montare senzor in roata si programare cod 30 Ron (k am cumparat senzorul de la ei) atentie sa-ti arate presiunea in roti (adica masina si rotile iar in dreptul lor presiunea exacta in cifre) dupa ce apesi pe START pe ecranul matricial dupa ce face acele mici verificari.
|
--------------------
renault
laguna 2
- cs12aas
2001/privilege/1.8,16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:38 |