Satelit comanda cd
![]() ![]() ![]() |
Satelit comanda cd
befreelikeme |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 3
2006
|
|||
befreelikeme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 October 11 ![]() |
Buna ziua,
vad ca nu a mai intalnit nimeni problema asta sau nu stie nimeni o rezolvare. Ideea este ca am rezolvat . In respectivul satelit, cele 2 butoane care schimba sursa audio de pe radio pe cd si invers nu au nici un resort care sa le impinga inapoi odata apasate, mecanismul se bazeza pe o tija de plastic (pe ficare buton in parte) tija care in momentul apasarii se tensioneaza , ea fiind responsabila de a trage butonul inapoi. In cazul meu ambele butoane au ramas apasate. Rezolvarea a fost sa se desfaca satelitul bucata cu bucata sa se constate exact mecanismul de functionare si apoi sa se unga cu putina vasilina siliconica respectiva tija. O rezolvarea mai simpla(acum cunoscund mecansimul) ar fi sa se foloseasca o sarma otelita subtire care introdusa sub buton sa il traga inapoi, ideea este ca butonul sa nu mai ramana blocat in comanda. o zi buna tutror! |
--------------------
renault
clio 3
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Multumim pentru postarea rezolvarii problemei tale.
Asa daca cineva are aceleasi simptome ca ale tale stie ce solutie sa adopte. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bcr_gn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 March 09 From: Constanta ![]() |
Pentru probleme de alta natura in zona asta va pot ajuta cu un modul....e acelasi care comanda si stergatoarele...eu am avut defect in partea care comanda pompa de apa a stergatoarelor ... pentru orice eventualitate0747038088.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
alwaysfresh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 23 October 11 From: Timisoara ![]() |
ciau. si mie au inceput sa mi se blocheze butoanele la modus chiar si cele de volum. am pus asta pe seama frigului si-a umezelii. as vrea sa desfac, dar nu reusesc sa desfac carcasa aceea mare din jurul volanului, mi-e frica sa n-o rup. imi dati niste sfaturi? multumesc
|
--------------------
DACIA
1410
1996 Break
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
befreelikeme, multumesc pentru sfat. Am patit-o la bora mai demult si a trebuit sa o duc undeva sa mi se rezolve problema...
Pe viitor stiu ce e de facut ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2008, 1.5 DCi, 70 cp
- CL 88 BGT Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:10 |