probleme punte spate?
![]() ![]() ![]() |
probleme punte spate?
jordy_seba |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|||
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
am avut o data o problema tot asa se auzea bataia in dreapta spate cand se facea viraj la stanga si defapt era bratul de pe fata stanga avea joc pivotu
verifica sa nu ai ceva in portbagaj sau sa joace haionul This post has been edited by bad_x: 22 Oct 2011, 16:42 |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
jordy_seba |
![]()
|
nu e nimic de pe fata pt ca si alea au fost schimbate toate,hayonul nu joaca iar portbagajul este gol.
am sa verific totusi mai atent |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
Verifica si bucsile de cauciuc de la amortizoare partea de sus
24 Oct 2011, 08:17: Am vazut la un prieten dupa ce a schimbat amortizoarele pe spate dupa 2saptamani a aparut o bataie suspecta cand trecea peste linia de tramvai de ex sau peste o groapa.cine s-ar fi gandit la amortizoarele proaspat schimbate. Si totusi ala din dreapta era rupta bucsa aia de cauciuc prin care intra surubul. This post has been edited by dondan: 24 Oct 2011, 08:17 |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
- BH 70 DON
2005
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Verifica si surubul ce tine bara stabilizatoare si bucsa de la punte....si eu aveam batai si am gasit surubul slab.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
jordy_seba |
![]()
|
am sa le verific si pe astea,dar maine pe lumina!
multumesc mult!!! ![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
si eu cand iau viraj maxim dreapta doar trosneste ceva ..dar am rosti de 17 si sunt late 235 ...poate asta o fii problema ca normal trebuiesc 16 de 205 ..ast raspuns
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
alecs_cop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 5 October 11 ![]() |
cat te-a costat toata operatia ?? si eu trb sa schimb bucsele pe spate si amortizoarele si eram curios...unde ai facut-o ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 / 1.8 16v 120cp
|
|
REMUS FABIAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 June 11 ![]() |
salut stie cineva cum se schimba bucsele spate la laguna 2
|
--------------------
renault
laguna 2
- CJ-08-DGR
2001
|
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
QUOTE(REMUS FABIAN @ 19 Feb 2012, 13:36) Salut, Le-am schimbat eu de unul singur acum vreo 2 saptamani. Operatiune de durata, presa speciala pentru scoaterea bucsilor uzate si introducerea celor noi (maxima stare de nervi, febra musculara cat china si o groaza de greutati in procesul de scoatere-bagare ![]() Oricum, operatiune iti ia ceva timp si nu este chiar foarte usor de realizat dar nici imposibil. Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- LN52 KWK
2002, 1,8 16v Privilege رينو لاغونا
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
maruk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 29 December 10 From: ostroveni,dolj ![]() |
QUOTE(REMUS FABIAN @ 19 Feb 2012, 13:36) am schimbat si eu bucsele pe spate la laguna mea si am zis sa spun aici cum am facut pentru ca asa e normal sa scriem fiecare pentru ca toti folosim acest site minunat, deci am dat rotile jos ambele am desfacut cele doua suruburi de la brate cu o tubulara cu floare de 16 si am desfacut si suportii care tin bratele de la punte, apoi am suspendat puntea de la ambele capete cu doua cricuri moment in care s-a distantat puntea de caroserie atat cat sa pot sa introduc presa confectionata de mine dupa modelul prezentat de colegii nostrii in paginile anterioare, dupa ce am schimbat bucsele lucru foarte usor am inceput sa montez in ordine inversa demontarii, mentionez ca nu am desfacut nicio conducta. asta este presa http://static.reno.ro/uploads/post-18637-1...66175_thumb.jpg |
--------------------
renault
laguna 2
- dj 11 mru
2003 laguna II 1.9 dci, 74 KW, 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:49 |