Renault Megane CC Floride, Renault Megane CC Floride
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane CC Floride, Renault Megane CC Floride
renu97 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|||
mishu999 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 8 October 11 ![]() |
Cred ca Renault a facut masina asta mai mult pentru doamne si domnisoare
|
--------------------
-
-
-
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Floride este oarecum de dame, nu vad niciun barbat decent care sa cumpere asa ceva. Imi place cum arata dar nu vreau sa am asa ceva, poate o macheta sau un poster, in rest nimic mai mult.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
smardale |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 10 April 09 ![]() |
nu stiu daca sunt barbat decent sau nu, dar nu mi-ar fi rusine cu una. Mi se pare stilata. De ce la italieni sunt ok experimentele astea de culori?
Si iarasi, nu vad de ce prototipul de masina "barbateasca" tre sa fie vre-o masina nemteasca sobra si neagra? In fond, acum toti baietii cool si barbatii bine poata tricouri si camasi roz. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16V 110CP
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Sa poarte cine vrea roz, asa am un coleg care este normal dpdv barbatesc si poarta mov si ii place VW Scrirocco. Orice masina este barbateasca, cat timp nu arata ca o pudriera pe roti, cum este cazul lui Twingo Miss Sixty.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Farmy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 October 12 ![]() |
Asta e masina pt snoop dogg
![]() |
--------------------
Renault
Megane Olympic nr:001
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:09 |