montare motor 1.5 110 cp pe un cabrio !, a sosit timpul de lucruri serioase :R19 cabrio dCi
![]() ![]() ![]() |
montare motor 1.5 110 cp pe un cabrio !, a sosit timpul de lucruri serioase :R19 cabrio dCi
bercenaru |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
R19 Hatchback 1992 1.2iRN E7F-E7
R19 Cabrio 1995 1.8 RSi F3P
|
|||
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searchre...=EXPORT&lang=de
Eu zic sa te mai informezi <span class='edit'>1 Oct 2011, 21:39:</span> QUOTE(bercenaru @ 30 Sep 2011, 13:28) This post has been edited by Mrija: 1 Oct 2011, 21:39 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
bercenaru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca nu m-am facut inteles ,eu ma refeream pe timpul lui R19 ca nu au facut diesel.
despre megane ,ala-i o caruta ! cat despre informare ,eu ma informam din timpurile in care altii sugea la tzatza. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
bercenaru |
![]()
|
Fratilor ,dar ce va mai inghesuiti !! Ma asteptam sincer ,caci am auzit ca is o grama' de mesteri mecanici p'acilea,d-aia de lucreaza la Renault ,sa zice si gura lor ceva in afara de iluminatia diurna si tuning spoiler fata Clio !
|
--------------------
Renault
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Exprimarea ta era deficitara : "Doar VW a facut cabrio diesel" asa ca ai primit cel mai bun raspuns in contextul cu quote.
Totusi, spune-mi, nu te costa o caruta sa transplantezi motorul ala in masina ? Adica, la cat vinzi masina + pretul pieselor + eventual ceva diferenta iti iei o caruta de megane dintr-aia postata mai sus ? |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
bercenaru |
![]()
|
Ok. Exprimarea mea a fost neclara.
Simplu : masina a costat 200 euro,motorul complet 450 inclusiv transmisie si planetare ( 29.000 km ) provenienta Franta masina rasturnata,pana la 3000-3500 euro cat sunt dispus sa aloc,mai este . De omologat si inmatriculat ,asta se va face in Germania,deoarece este mult mai usor si convenabil. Megane Cabrio diesel costa parca ceva in plus ,sa vedem ....34.000 euro !! ![]() Si apoi este vorba de ceva ce Megane-ul n-a avut niciodata ,se numeste clasa. R 19 este un cabriolet clasic,mai putin transmisia fata. Megane-ul nu este asa,el este o carutzica plasticoasa si asta o spun dupa ce am vazut un Megane Sport F1,care in afara de Motor nu are nimic interesant. De-a lungul timpului am observat ca poti avea o masina care sa te satisfaca pentru o perioada si fara sa cheltuiesti cine stie cat sau fara sa faci credit /leasing pe viata ....asa ca...asta este calea mea. P.S. am uitat ....am mers cu megane si...nu-mi place. cat despre adrenalina incearca ceva mult mai bun :R5 GT Turbo ( veche dar superba) ,Clio RS V6 MK2 3.0 ( te duce acolo unde ingerii viseaza), caci Renault-ul Alpine costa si este rar. Gainuse cu motor Renault am tot probat ,Megane-ul nu este reusita deloc.Ea este ca si Focusul,Astra,etc. masina.. pentru marea masa. This post has been edited by bercenaru: 17 Oct 2011, 10:26 |
--------------------
Renault
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
tu compari la pret masina din 90 cu masina noua? sa fim seriosi un megan bun cabrio cred ca gasesti pe la 10 000. modelul nou 2011 pleaca de pe la 28 000 diesel, oare r19 la vremea lui nu tot masina pt mase a fost?
asteptam sa vedem proiectul finalizat si cat de usor va fi sa i faci omologarea si inmatricularea pe germania. sper totusi sa reusesti si sa ti iasa ce ti ai propus, bafta... |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
Mrija |
![]()
|
Pai daca te-a costat un chilipir asa cum ai spus tu + ce mai poti aloca cred ca se poate realiza. Din pacate, aici pe forum nu cred ca au fost utilizatori care s-au inhamat la o asa treaba. Iti urez succes cu modificarile. Sa ne tii la curent.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
bercenaru |
![]()
|
Va multumesc si o sa va tin la curent , inca sunt in cautarea garajului.
|
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:33 |