Filtru Aer Sport, Intrebare ...
![]() ![]() ![]() |
Filtru Aer Sport, Intrebare ...
ct88tbi |
![]() ![]()
|
||
![]() tiby Group: Members Posts: 50 Joined: 27 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II 1.9 DCI 120cp
- CT 88 TBI
2001 si teroarea continua ...
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.914 Joined: 4 February 09 ![]() |
Daca e mai permisiv inseamna ca si praful va trece in cantitate mai mare. In plus e o solutie de curatat care se aplica (la cele conice) care costa destul. Si pe mine m-a tentat insa avind turbo benzina nu cred ca e cazul, este suficient, mai bine pun unul nou la fiecare 5000km si sint mai sigur. Cit priveste performantele nu cred ca ne putem da noi seama de diferente.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Diferente nu cred ca vei simti, in schimb ai multe sanse sa strici debitmetrul, din cauza uleiului care se da pe filtru. Daca vrei sa ai masina buna pune un filtru normal
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
m-a pasionat si pe mine un filtru sport, dar dupa ce am avut o discutie cu un maniac mi-a zis:
- motorul va fi mai zgomotos (mai ales la diesel) - sansele sa intre gunoi in el sunt mari (filtru mai permisiv) - diferenta de putere va fi destul de mica - daca te uiti unde este pozitionat - va aspira aer cald => nu ai facut nici o maslina |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Cand am cumparat meganelul pe care l-am avut (e tot in familie la socru) i-am schimbat filtrul cu unul sport s-a simtit foarte mult mai ales ca masinuta avea catalizatorul scos ,la mine a mers fara probleme ca am circulat cu el in locuri fara praf dar la primul schimb de ulei la socru care se duce cu el la pescuit pe drumuri de tara prin praf am observat la uleiul ars ca avea sedimente de praf era la fundul vasului unde a fost colectat mal ca la camioane daca stie cineva numai ca alea aveau centrifuga si alte chestii ;filtrul are pe masina 3 ani de 2 ori pe an l-am spalat dar daca ar fi sa dau un sfat pe alta masina nu as mai pune un asemenea filtru mai ales ca a crescut si consumul de ulei
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 17:32 |