Astra Asigurari, pareri despre asigurator
![]() ![]() ![]() |
Astra Asigurari, pareri despre asigurator
razvangry |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia
2011 1.2 TSI
|
|||
contLord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 27 October 06 ![]() |
ai folosit mai intai functia search?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
razvangry |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 September 11 ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia
2011 1.2 TSI
|
|
lostris234 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.748 Joined: 16 July 10 From: . ![]() |
Am avut inainte CASCO pe alta masina tot de la ASTRA si acum la fel...
Prima oara a fost printr-o firma de brokeraj(FORTIS) si era mai bine. Cand aveam o dauna ma duceam la firma respectiva, care nu avea 100de oameni pe ora ci maxim 30 pe zi; ei rezolvau toate actele, nu la ASTRA. Acum am avut o dauna serioasa(8800E) si am stat la cozi, nervi, nu prea vroiau sa deconteze, pentru ca era o suma mare. Sunt obligat sa ma duc la ei(Leasing) si sa nu fac prin firma mai sus amintita, care fara nici un ban in plus rezolva toate actele, se poarta extrem de frumos cu tine, inchid ochii daca tu ai masina busita si pe stanga si pe dreapta si bagi totul pe un doar si partea cea mai buna dintre toate... te duci cu fisa de reparatie pe care ti-o dau ei la ce service vrei tu! La ASTRA ai o lista de service-uri la care au ei decontare directa si cu multe reprezentante NU lucreaza... Parerea mea, mai cauta o oferta mai buna, sunt sigur ca gasesti si fara franciza la banii astia si chiar si pt 100e in plus te doare la basca... Sper ca ti-a fost de folos... This post has been edited by lostris234: 27 Sep 2011, 16:38 |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Daca e vorba de skoda din semnatura:
- intreaba la reprezentanta skoda din orasul tau daca au decontare directa cu astra, sau in general daca au avut ceva probleme cu primirea banilor de la astra, prespunand ca fiind masina noua, o eventuala dauna (doamne fereste) vei dori sa o rezolvi la reprezentanta, macar cat e masina in garantie -vezi ca astra da reduceri pt sofer unic (20%). -mai vezi ca mai au un coeficient de ajustare marca (pt skoda este -25%). Dar presupun ca din prima pe care ti-au calculat-o au scazut acest 25%. Totusi 452 E e o prima ok. Daca la alte firme (sa le zicem mai serioase....desi....) primele sunt mult mai mari, poti alege Astra. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:34 |