moare motorul la apasarea ambreajului
![]() ![]() ![]() |
moare motorul la apasarea ambreajului
valiy91 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.6 16v
- khh 474
|
|||
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
de cat timp conduci? Faza cu trepidatul la lasarea ambreiajului tine de stilul de condus. Ambreiajul lagunei cupleaza cam de la jumatate in sus
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
valiy91 |
![]()
|
conduc de doi ani dar nu e faza de stilu de condus stapanesc ambreaju;)) are asa o zona unde trepideaza tare si daca e in 2500 de ture....
|
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.6 16v
- khh 474
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
esti din bucuresti??
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
valiy91 |
![]()
|
tg mures dar masina o am in cipru... poate sa imi zica cineva de unde vine problema cu muritul motorului?
|
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.6 16v
- khh 474
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
Referitor la opritul motorului, curata clapeta de acceleratie. E plina de mizerie.
This post has been edited by instabil13: 27 Sep 2011, 17:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
valiy91 |
![]()
|
poti sa imi explici un pic unde o gasesc? si cum se curata?
|
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.6 16v
- khh 474
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
Corpul de clapeta e pe motor, in partea din spate (langa filtrul de aer).
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
valiy91 |
![]()
|
si am mai observat ceva moare doar la treapta a2a sau cand stau pe loc in marsarier
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.6 16v
- khh 474
|
|
valiy91 |
![]()
|
si clapeta de acceleratie am auzit ca se poate curata fara sa o dau jos scot filtru de aer si dau acol cu spray de carburator si se curata...
|
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.6 16v
- khh 474
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
trepidatul ambreiajului vine de la placa de presiune [ovalizata] sau rulmentul de presiune ,disc de ambreiaj- in general ,trepidatul acela , se produce din cauza transmisiei.
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
valiy91 |
![]()
|
AM CURATAT CLAPETA DE ACCELERATIE, A TREBUIT SA O DAU JOS SI A DOUA OARA SI SAI PUN SILICON LA GARNITURA PT CA PRINDEA AER FALS SI FLUCTUA RELANTIVUL SA CURATAT F BNE;)
SI PARTEA CU MURITUL MOTORULUI AM REZOLVATO UITANDUMA MAI ATENT AM VAZUT CA FIRUL DE LA SENZORUL DE PE VOLANTA ERA IZOLAT INTRUN LOC IAR IN TREPTELE 2 SI MARSARIER CAUTATORUL DE VITEZE SE FRECA DE ACEL FIR EXACT UNDE ERA IZOLAT AM DESFACUT IZOLATIA SI FIRELE FACEAU CONTACT UNU PE CELALALT ![]() ![]() MAI TREBUIE SA-I REZOLV PARTEA CU TREPIDATUL MOTORULUI, MA GANDESC CA AR PUTEA FI SI UN TAMPON DE LA MOTORPT CA TREPIDEAZA DOAR LA PLECAREA DE PE LOC STIE CAREVA UNDE IS SITUATE TAMPOANELE? |
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.6 16v
- khh 474
|
|
Jon_86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 March 14 ![]() |
valiy91 aceeasi problema o am si eu la o laguna 2 1.6 16 v mai esti in cipru? lasa-mi si mie un nr de telefon ceva sa pot lua legatura cu tine
|
--------------------
Renault
laguna
2002 Dynamique
- KNY 188 Renault Laguna 2 1.6 16v 2002 dynamique KNY 188
|
|
AgathaRo |
![]()
|
Scârtzar Group: Members Posts: 76 Joined: 1 February 13 ![]() |
Jon_86 sansele sa iei legatura cu vali91 sunt mici avand in vedere ca nu a mai intrat de ceva timp. Posteaza simptomele masini si te ajutam noi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
- BV 11 JAN Laguna II , 1.9dCi , 107cp 2003.
|
|
Jon_86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 March 14 ![]() |
Simptomele masinii sunt urmatoarele uneori moare motorul asa din senin la semafor sau uneori in mers "imi da in gat" e ca si cum ar merge gatuita si nu trage si in momentul ala daca o accelerez se aprinde senzorul martorul de injectie din bord si se tureaza singura ca nebuna intre 2000 si 3000 de turatii si imi taie pedala de acceleratie. Am tot mesterit pe la ea am verificat senzori am schimbat pompa din rezervor cu una noua ca aia veche era sparta in partea de sus am incercat sa o repar dar tot facea figuri apoi am mai schimbat pedala de acceleratie ca la fel mi se aprindea non stop martorul ala am schimbat si garniturile la admisie si am mai scapat dupa toate astea de figurile urate care le facea inainte.Intr-o zi tot asa mesterind la ea mi se oprea motorul si se auzea in clapeta cum ii taia aerul si mergea motorul numai in smuncituri am tras de firele care intrau in mufa de la clapeta si smunciturile se accentuau apoi am cumparat alta mufa de la dezmembrari si am inlocuito am lipit firele cu fludor si minune nu mai facea figuri numai ca minunea asta a durat o saptamana ca acum iar face probleme iar se opreste iar se aprinde martorul ala si se tureaza ca nebuna acum am impresia ca tot de la mufa aia e pt ca am scoso si papucii aia care intra in mufa erau prea distantati am incercat sa-i mai strang dar nu am reusit prea bine o sa incerc zilele urmatoare sa mai remediez problema si va tin la curent in caz ca aveti idei despre ce as mai putea face va ascult multumesc pentru ajutor si scuze pt postul asta lung dar ma scoate masina asta din sarite imi vine sa ii dau foc
|
--------------------
Renault
laguna
2002 Dynamique
- KNY 188 Renault Laguna 2 1.6 16v 2002 dynamique KNY 188
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:25 |