Propunere masina lunii
![]() ![]() ![]() |
Propunere masina lunii
cj77shv |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|||
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce vrei sa spui?
Cred ca nu s-a inteles ideea. In fiecare luna se inscriu in perioada 1-15 cativa membri, isi prezinta masina, iar apoi se face un sondaj in care se poate vota in perioada 15-30. Vedeti pe clubopel cum e implementata ideea. |
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine nu a observat, aici e sectiunea probleme forum.
Postarile de cafenea pe acest topic se vor lasa de acum inainte cu suspenduri direct. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
si ce presupune a fi "masina lunii"? eu nu am cont pe forumul respectiv... poti detalia? primesti vreun premiu anume? care e scopul?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Probabil se vrea ceva gen "angajatul lunii". Am vazut asa ceva in receptie service la Meridian.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Mie mi se pare interesant, dar cum ne organizam?
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(cj77shv @ 18 Sep 2011, 19:31) In fiecare luna se inscriu in perioada 1-15 cativa membri, isi prezinta masina, iar apoi se face un sondaj in care se poate vota in perioada 15-30. avem si noi aici insa doar pe sectiunea Logan: http://www.daciaclub.ro/Loganul-meu-page-1-t33394-s0.html |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:17 |