[OFERTA] Camion pentru transport 3,5 T, in judetul Buzau
![]() ![]() ![]() |
[OFERTA] Camion pentru transport 3,5 T, in judetul Buzau
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Hep.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
ai PM.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-are nimeni din Bz camion? Si cand ma gandesc ca bunica-miu isi facuse singur unu' prin '40.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mai facem o incercare.
Luni ma duc in piata, la oamenii seriosi, si-mi iau camion. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
-pai daca ai 5 paleti a 700 de kg bucata, trebuie cel putin 2 drumuri (asta daca se risca soferul), daca nu mai multe, sa ti le duca cu o prelata de 3,5t.
-cauta pe cineva cu septica si ti le duce dintr-un singur drum. -ma indoiesc ca ti le duce cineva la pretul asta... succesuri! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Intai ce e aia "septica", sa stiu pe cine sa caut.
![]() Apoi care dracu' e pretul corect pentru 200 km pe o sosea asfaltata? Am pus 15 000/km. Trebuie sa fac credit la banca? ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Sep 2011, 22:22 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Septica = 7 Tone?
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa stii tu.
Am incercat si aici, sa nu-mi para rau ca n-am facut-o. O sa ma duc luni sa fac rost de un camion, apoi o sa multumesc pentru gazduirea topicului si-l inchid. Ideea e ca iau brichetele cu 350 de lei tona, in timp ce astia cer 300-500 lei p-o caruta obosita de lemn. Si n-are nici 1,5t. Daca socotesc si puterea calorica a brichetelor care e de patru ori mai mare ca a lemnului, merita sa le car si cu loganu'. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:18 |