bieleta directie noua, volan dereglat?
![]() ![]() ![]() |
bieleta directie noua, volan dereglat?
raducostel2006 |
![]()
|
||
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
fugi la un service si fa unghiul de fuga
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
incepe prin a schimba rotile intre ele.. stanga cu dreapta si vezi ce se intampla.
pentru volan, mai injura-l un pic pana il pune cum trebuie. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Dupa ce faci unghiul de fuga verifica presiunea n roti si echilibreaza rotile daca nu ai facut-o deja.
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
intotdeauna dupa ce schimbi o bieleta de directie trebuie sa iti reglezi si directia dupa, pt ca se poate ca mecanicu sa nu numere de cate ori a invartit bieleta noua si iti deregleza directia
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
mugur_mugurel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 389 Joined: 20 December 11 ![]() |
Cine poate sa imi spuna si mie de cat este cheie pentru desfacuta bieleta de directie?
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
mugur_mugurel: Cred ca de 17 daca nu ma insel...
![]() 4 May 2012, 09:39: Ba ma insel, de 17 e capatul de bara la directie...la bieleta e mai mare... This post has been edited by s_gm1: 4 May 2012, 09:39 |
--------------------
Renault
Laguna
- TO488BX
1998 cm3
|
|
daniel.pad |
![]()
|
![]() E sofisticata ma! Group: Members Posts: 76 Joined: 22 April 12 From: Cluj ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 23 Aug 2011, 18:03) incepe prin a schimba rotile intre ele.. stanga cu dreapta si vezi ce se intampla. pentru volan, mai injura-l un pic pana il pune cum trebuie. schimbatul rotilor stanga cu dreapta nu are nici un rost...munca in zadar in schimb cu partea de injurat sunt de acord...nenea trebuia sa numere care ture face cand a dat-o jos sau macar sa puna piulita la semn ca de aia o are acolo .... daca tot se tine mare mecanic... ii faci unghiul de fuga te costa intre 50-100*cel putin aici la noi... si ai scapat. daca nu scapi nici asa poate e rupt cordul in cauciuc si asta presupune alta injuratura pentru tipul de unde ai cumparat cauciucurile... BAFTA! |
--------------------
Renault
Laguna
- SJ 21 PAD
1999 Hatchback Toti stiu apasa pe acceleratie pana la fund, dar putin mai stiu si unde e frana!
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Cand schimibi bieleta de directie trebuie sa numeri turele de piulita pentru cand o vei monta pe cea noua sa insurubezi tot atatea tura. Si 2 la mana in mod normal cand iti schimbi bileta de directie trebuie sa faci geometria. Chiar daca acel mecani iti pune volanul drept, parerea mea si a service-urilor este ca trebuie facuta geometria "unghiul de fuga".
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
salut
ori de cate ori umbli la directie, chiar daca dai un telescop jos si il pui inapoi trebuie reglata geometria, cine nu crede este pe google manual de reparatii renault laguna pune mana si citeste apoi poate sa ma contrazica in cazul in care gresesc si la cate facturi de piese sunt poti u sa numeri de 7 ori si sa il pui la loc si tot nu mai iese la fel, stati linistiti ca mecanicu, dac asta face inseamna ca stie, dar daca vrei te ajut eu la laguna 1 are intre 22-24 de ture, eu de obicei le pun la 23 restul se face la geometrie |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:33 |