Bobina compresor ac
![]() ![]() ![]() |
Bobina compresor ac
perla |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2002
|
|||
dante_x |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 13 February 10 From: Timisoara ![]() |
nu stiu la ce bobina te referi - da mai multe detalii...nu subestima mimozele....eu mi-am reparat unitatea de comanda a aerotermei si nu am dat de nici o bobina pe acolo
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1(R.I.P) / Stepway
1996 / Bicorp 16e ,8v; 2014 / 0.9 TCE
|
|
CristiDomni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 49 Joined: 13 October 10 ![]() |
Cred ca te referi la siguranta termica. Noua nu gasesti decat daca cumperi toata aeroterma (cred ca 1000 de lei). O poti gasi la dezmembrari 120 150 de lei.
|
--------------------
Renault
Megane II - 1.6 16v
Grand Tour
- B-977-ALC
|
|
perla |
![]()
|
multumesc mult de ajutor, am sa ma interesez.
|
--------------------
renault
megane
2002
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Intre o bobina (oricare ar fi ea) si o siguranta termica este o oarecare diferenta... de fapt, tu stii ce cauti sau ce ai defect ? Spune mai clar cum se manifesta problema ta si vei primi sfaturi mai aproape de subiect.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
ce anume nu se mai intampla? nu mai functioneaza ventilatorul?
sau functioneaza dar nu se mai intampla nimic cand apesi pe butonul de ac? explica un pic mai mult ca sa putem intelege cat de cat ce se intampla... de ex. eu prin bobina de ac inteleg bobina de la compresorul de ac ( compresorul are un ambreiaj electromagnetic...) This post has been edited by vta: 22 Aug 2011, 12:36 |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
perla |
![]()
|
ventilatorul functioneaza , dar cand apas butonul de ac nu se intampla nimic....
|
--------------------
renault
megane
2002
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Finally... electromagnetul care cupleaza compresorul de AC la motor e buba... sau nu. Ai freon in instalatie ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
cand mergi sa iti umpli instalatia cu freon roaga-l frumos pe mecanic sa se uite si la mufa de la bobina compresorului daca e infipta bine si de asemenea ar fi bine sa mergi la un centru unde au scula specializata nu cu butelia de freon si manometre, pentru ca scula aia isi da seama daca ai pierderi de freon ( pica la testul de vacuum) ca sa nu platesti degeaba umplerea.
succes! |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:26 |