Contacte maneta semnalizator, Probleme la semnalizare
![]() ![]() ![]() |
Contacte maneta semnalizator, Probleme la semnalizare
mihai.td |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 26 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Desfaci plasticul de sub volan ... sunt 2 sau 3 suruburi ... nu mai tin exact minte, desfaci dupa acela pe cel de deasupra volanului .. si ai acces la manete ... te orientezi la fata locului ... nu este deloc complicat ... dar din cate cred eu problema ta nu se rezolva decat cu o alta maneta .... daca este asa ... sunt sanse mari sa mearga cea de logan ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mihai.td |
![]()
|
Deci trebuie sa dau jos si airbag-ul de pe volan? Daca-i asa o sa incerc sa rezolv si problema cu claxonul in acelasi timp, cred ca am niste probleme la contactele de pe volan.
Revin cand chiar m-oi apuca de treaba, deocamdata adun informatii. |
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru maneta nu ai de ce sa umblii la airbag ...
Se desfac platicele din spatele volanului ... nu stiu cum sa-ti explic sa intelegi mai bine ... Pt. a ajunge la claxon ... da, trebuie dat airbag-ul jos ... atentie sa dai + de la baterie sa nu fie sub tensiune cand lucrezi pe la airbag .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 26 Jul 2011, 08:44) atentie sa dai + de la baterie sa nu fie sub tensiune cand lucrezi pe la airbag .. Corect sfat dar cu o mica adaugire:cu cel putin 10 min.inainte sa te apuci de treaba ca sa se descarce sistemul. Altfel risc de"POC"! Si fara haine care se incarca electrostatic..... @+ This post has been edited by espacern: 26 Jul 2011, 11:50 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mihai.td |
![]()
|
Am schimbat maneta azi, si e clar mai bine decat cu cealalta. Problemele pe care le pomeneam s-au rezolvat, dar acum pare un pic cam lipicoasa, in sensul ca nu revine intotdeauna atunci cand doar fac contact cu ea la semnalizare. Am vazut ca cea veche avea urme de lichid pe ea, dar nu mi-am dat seama ce era. Se da cu vreun lubrifiant pe acolo?
|
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|
frenchkey |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 20 March 11 ![]() |
Handle can be easily dismantled and cleaned inside. I did it last year, and it works perfectly. There are no small peaces to fly arround, do not be afraid to mend it.
|
--------------------
renault
megane
'99 1,4 RN Classic
|
|
mihai.td |
![]()
|
When I get some time I'll try to open up the old one, and if I manage to fix it I'll keep it as a spare. Thanks for the info
|
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:59 |