Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

nervi pe asirom, need help

zuzurel
post 18 Jul 2011, 21:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members

buna ziua,
in data de 07.07.2011 am avut ghinionul ca un tir sa imi avarieze masina stationata intr-o parcare...nu am avut nici o problema cu soferul tirului care si-a recunoscut vina (a efectuat manevra de marsalier si nu sa asigurat in oglinda dreapta, astfel mi-a sters masina pe partea stanga cu remorca) si am efectuat o constatare amiabila cu dansul...
a 2-a zi am fost la asiguratorul vinovatului (Asirom) de am facut constatarea, iar de acolo am primit documentul de intrare in reparatie si o foaie "cerere de plata a despagubirii"....domnul de acolo mi-a spus sa sun la un nr dat de dansul de la Asirom dupa 2-3 zile sa aflu oferta despagubirii oferita de asirom in regie proprie, dar fiind vineri mi-a sugerat pe ziua de marti sa sun..
am asteptat pana miercuri si am sunat la numarul respectiv pe la ora 10 dimineata unde mi-a raspuns un "nenea" de la Asirom care mi-a spus ca dosarul a fost acceptat doar ca trebuie sa il mai semneze seful dansului si revine cu un telefon dupa masa sa imi comunice valoarea despagubirii...dar nu m-a sunat
joi am sunat din nou acelasi nene raspunde, l-am intrebat de dosar si aceeasi poveste ca dosarul trebuie semnat de seful lui si ca pana la ora 12 il semneaza, revenind cu un telefon sa ma anunte valoarea...am asteptat in zadar, nu m-a sunat
vineri dau iar telefon...iar nenea ala...aceeasi promisiune....dar raspuns "ioc"
cum in week-end nu lucreaza am dat telefon azi pe la 10 sa vad daca ii semnat dosaru sau inca nu are sefu` lu ala pasta la pix...si imi spune sa sun dupa masa ca sigur se rezolva...am sunat la 15 jumate si imi zice ca inca nu e ora 17 ca ma suna el sa imi dea raspunsu, care, dupa cum ma asteptam nu l-am mai primit
deci ce ar trebui sa fac in cazul asta? maine vreau sa ii mai "frec" la cap cu alte telefoane dar as putea sa ii "amenint" cu ceva legi sa grabeasca semnatura aia?
reparatia as vrea sa o fac in regie proprie ca as face mai mult la masina si nu doar avaria si sunt putin stresat ca in maxim 3 saptamani trebuie sa plec la munca in strainatate cu masina

--------------------
bmw 318d 96 - ar00aaa
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CRY 79
post 18 Jul 2011, 22:00
Post #2

Membru autentic

From: Sibiu

Iti va accepta despagubirea. De obicei astia de la asigurari o scalda aiurea cand este cazul sa dea bani. In cazul tau nu aveau cum sa refuze plata si incearca totusi sa te sicaneze sa nu isi iasa cumva din mana. Mai incearca maine.

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
adi_ar
post 19 Jul 2011, 06:57
Post #3

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

... sau spune-le ca, din moment ce dureaza atat de mult aprobarea pentru regie proprie, vei merge la un service ! wink.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
zuzurel
post 19 Jul 2011, 16:01
Post #4

Membru incepator

azi dimineata am sunat iar si ti-am ascultat sfatul @adi_ar, le-am spus ca ma voi duce cu masina la un service autorizat si nu ma mai intereseaza regia proprie,
iar pe la ora 16 am primit asteptatul telefon in care mi s-a comunicat oferta...pot sa spun ca sunt multumit de oferta primita putin mai mare decat am calculat impreuna cu un mecanic biggrin.gif
maine merg la semnez ce e de semnat si sper sa imi trimita banii aia

This post has been edited by zuzurel: 19 Jul 2011, 16:15

--------------------
bmw 318d 96 - ar00aaa
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 07:33
Dacia