nervi pe asirom, need help
![]() ![]() ![]() |
nervi pe asirom, need help
zuzurel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
bmw
318d
96
- ar00aaa
|
|||
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Iti va accepta despagubirea. De obicei astia de la asigurari o scalda aiurea cand este cazul sa dea bani. In cazul tau nu aveau cum sa refuze plata si incearca totusi sa te sicaneze sa nu isi iasa cumva din mana. Mai incearca maine.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
... sau spune-le ca, din moment ce dureaza atat de mult aprobarea pentru regie proprie, vei merge la un service !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
zuzurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 July 11 ![]() |
azi dimineata am sunat iar si ti-am ascultat sfatul @adi_ar, le-am spus ca ma voi duce cu masina la un service autorizat si nu ma mai intereseaza regia proprie,
iar pe la ora 16 am primit asteptatul telefon in care mi s-a comunicat oferta...pot sa spun ca sunt multumit de oferta primita putin mai mare decat am calculat impreuna cu un mecanic ![]() maine merg la semnez ce e de semnat si sper sa imi trimita banii aia This post has been edited by zuzurel: 19 Jul 2011, 16:15 |
--------------------
bmw
318d
96
- ar00aaa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:33 |