Probleme ce tot apar, ma puteti ajuta cu un sfat?
![]() ![]() ![]() |
Probleme ce tot apar, ma puteti ajuta cu un sfat?
valium2008 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 22 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|||
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
mai bagi un pic si poti sa o tii linistit....ca de acum pe jumatate e noua
![]() L.E: Daca ai bani de alta... poti sa o si schimbi cu una mai noua. This post has been edited by jubyl3r: 14 Jul 2011, 17:34 |
--------------------
Renault
Megane Coach
1996 1.6e DA0F
- BT xx ADY "Ignorance is bliss"
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
sunt piese care se uzeaza la orice masina....cum spunea si jubyl3r, se merita sa o schimbi doar daca ai bagat piese ieftine in ea, si mai e si pe cealalta parte, nu stii ce cumperi(nu poti sa verifici calitatea la fiecare piesa). Spre exemplu eu am bagat in ea ce mi s-a parut mie a fi cel mai bun raport calitate/(pret+manopera), si crede-ma ca nu as schimba-o decat pe o masina minim 2008 si maxim 60.000 de km(acum am cu ea peste 220k de km)
This post has been edited by Vallybz: 14 Jul 2011, 20:40 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
singura chestie nasola pana aici e ca ti-a cazut de 2 ori caseta de directie dar, banuies faptul ca nu ai inlocuit-o si ci ai reparat-o.
si tot de aici rezulta ca reparatia nu s-a facut corespunzator |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
valium2008 |
![]()
|
Nu, doar drumuri rele in general
![]() Si eu am luat piese bune (nici cele mai scumpe si nici cele mai ieftine). Va multumesc pentru ajutor si drumuri bune! |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Si eu detin acelasi model de MEGANE I (CLASSIC) si pot sa zic ca si la mine cere o alta caseta de directie . In principiu la ce o folosesc eu in plan pesronal (iesiri la iarba verde , pescuit , la tara etc.) nu fac mai mult de 5000 km/an (am luat-o la 77000 km) , si in afara de benzina rar dau mai mult de 200-300 ron/an intretinere (are 110000 km acum), deci in regimul acesta renteaza avand in vedere ca pana la distributie mai trec vreo 2 ani. Conteaza si in ce stare ai luat-o si la ce pret eventual kilometri si drumurile pe care o folosesti , eu am luat-o de la o ruda de familie care a pus-o la punct inainte sa mi-o vanda , dar mi-a cerut si ceva mai mult pe ea dar a meritat .
![]() |
--------------------
renault
megane
1,6 16v classic 2001
- bv79bcm
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
Asa am schimbat si eu din octombrie anul trecut pana acum:
-2 kituri ambreiaj -4 bobine -kit curea accesorii -fulie vibrochen -cablu acceleratie -placute frana -5 geometrii -bielete+capete de bara -4 anvelope noi de vara -2 tevi fisurate 1 de ac si 1 de la servo -motoras de relanti -captor arbore cotit si multe alte si am facut cam 50.000 km cu ea Iar acum cam trebuie sa schim distributia si telescoapele.Nu stiu ce sa fac sa o vand sa imi iau altceva ca deja am bagat o groaza de bani in ea si nu stiu cat o sa ma mai tina.Deja m-am obisnuit,trece luna trebuie sa schimb ceva la ea.Azi am inceput sa aud un scartait pe la curele.Nu stiu daca se aude de la distributie sau de la servodirectie. This post has been edited by shaolin_taval: 15 Jul 2011, 21:40 |
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
valium2008 |
![]()
|
Deci nu as fi singurul...
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
Cumpari una noua si scapi de probleme. Dar in romanica e greu...
|
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Tu te plangi cam mult...
Ai inlocuit piesele uzate.In afara de tevile fisurate pe care mai devreme sau mai tarziu le vom avea si noi in conditia asta...adica fisurate.E boala lor. O masina trebuie intretinuta....Nu te inteleg...Cred ca de fapt tu nu ai experienta cu masinile...Nu stii ce inseamna intretinerea unei masini. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
Asta asa e...daca vrei bicicleta la care sa ii mai cumperi 2 saboti la 5 lei e alta poveste( vinzi masina). La masina, indiferent de marca( Am avut 4 marci diferite) in toate bagi bani in afara de consumabile pentru ca conditiile din tara le predispun la o DEGRADARE mai accentuata decat omasina care circula in afara...e drept la unele mai putin la altele mai mult...(trebuie sa traiasca si astia care fac piese). Toate se rezolva, important e sa fii sanatos!
|
--------------------
Renault
Megane Coach
1996 1.6e DA0F
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Dar tu ai schimbat numai consumabile...
Numai bine. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
valium2008 |
![]()
|
Se prea poate sa ai dreptate dar daca tu consideri ca o CUTIE de viteze uzata si discurile de frana (fara sa ma leg de caseta de directie si altele) sunt consumabile, imi pare rau sa iti zic dar la 170k alea NU au voie sa pice. Al meu tata a avut un audi 100 din 1988 cu 440k km (adica patru sute patru zeci de mii de km) si nu a avut probleme cu caseta de directie, cutie, discuri de frana. De aia mi se pare absurd sa schimb la 170k unele piese.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Discurile de frana sunt consumabile fara doar si poate ....
Cutia de viteze ... acolo trebuie urmarit periodic uleiul in cutie ... daca exista pierderi trebuie remediate ... Conduc frecvent alte marci mult mai bine vazute ca la noi ... si alea au probleme ca oricare alta ... nu este Renault nici mai bun nici mai prost decat alte marci ... asa ca hai sa nu aruncam gratuit cu noroi ... eu am cu al meu Megane aproape 160.000 neavand nici una din problemele mentionate de tine ... asta cum este? Exceptie facand consumabilele ... si aici intra si discurile de frana .... este adevarat acum sunt duse si trebuie schimbate ... dar s-au uzat si ele saracele ca au o gramada de km in spate ... Si ca tot vorbeai de vremea cand se faceau masini .... fostul R25, fabricat in '89l-am luat la 200.000 km intr-o stare tehnica exceptionala ... vandut la 400.000 unui amic .... acum a trecut de 700.000 ... motorul este cu sigiliile de fabrica pe el, la caseta nu a umblat nimeni de la 200.000 km incoace, la cutie ... nici atat ... doar schimbat uleiul periodic ... ala se pune? Te intreb .... ai schimbat lichidul de servo odata la 4 ani cum da producatorul? nu cred ... ca atunci nu trebuia sa ai probleme cu caseta .... cele mai multe probleme la orice auto se datoreaza intretinerii necorespunzatoare de cele mai multe ori ... This post has been edited by cj98czh: 19 Jul 2011, 09:08 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
niko 1976 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 July 11 ![]() |
cred ca mai tine si de noroc meganul meu al avea un cumnat an spania al stiu de opt ani de cand ma tot duc pe acolo,dar el nu a schimbat la el decat ulei placute si amortizoarele pe fata ,an rest nimic nici macar distributia de 8 ani,din februarie anul asta am luato io drept sa spun mia fost cam frica sa vin din spania cu ia ,dar am ajuns cu bine nici cea mai mica problema ,si cand am ajuns iam facut distributia an rest nimic merge de rupe.are 257500km.ce ziceti ?
![]() This post has been edited by niko 1976: 10 Aug 2011, 21:20 |
--------------------
renault
megane I
1997 1.9d
- O3537BV
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
mai bine te opreai la postarea numarul 1
This post has been edited by shaolin_taval: 10 Aug 2011, 22:49 |
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
jubyl3r |
![]()
|
nu fiti rautaciosi, se mai incurca omul in dictionarul limbii romane :|
![]() This post has been edited by jubyl3r: 10 Aug 2011, 22:59 |
--------------------
Renault
Megane Coach
1996 1.6e DA0F
|
|
niko 1976 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 July 11 ![]() |
Da ,corect asa vb. io mai ciudat ,da cred ca sa anteles cat de cat,si na vb. de masini nu de gramatica limbii romane.
|
--------------------
renault
megane I
1997 1.9d
- O3537BV
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Da... vorbim de masini, dar e cam greu de "anteles".
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valium2008 @ 18 Jul 2011, 20:49) Se prea poate sa ai dreptate dar daca tu consideri ca o CUTIE de viteze uzata si discurile de frana (fara sa ma leg de caseta de directie si altele) sunt consumabile, imi pare rau sa iti zic dar la 170k alea NU au voie sa pice. Al meu tata a avut un audi 100 din 1988 cu 440k km (adica patru sute patru zeci de mii de km) si nu a avut probleme cu caseta de directie, cutie, discuri de frana. De aia mi se pare absurd sa schimb la 170k unele piese. Acum depinde si la a cata mana e masina, cine si cum a avut-o inaintea ta, cum ai avut si tu grija de ea... sunt multe variabile. Cutia de viteze n-o fi ea consumabila, insa vorbim totusi de 170.000 de kilometri si probabil un deceniu de functionare, o perioada mare in care pana si cutia trebuie ingrijita. Apropo, eu unul nu stiu cum au rezistat discurile alea pe masina tatalui tau aproape jumatate de milion de kilometri neschimbate. Si sa nu zici ca in momentul schimbarii, cand le-a dat jos, erau ca noi ![]() Daca am invatat ceva de cand am "deschis ochii" in lumea asta auto este ca nu exista masina cu zero costuri intretinere. Exista masini mult mai noi decat a ta cu probleme mult mai grave. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:18 |