MUFA OBDII ?, unde se afla, la vivaro/trafic ?
![]() ![]() ![]() |
MUFA OBDII ?, unde se afla, la vivaro/trafic ?
Caliente |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 8 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
VIVARO
- IF 06 UJS
2003,
|
|||
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
La Opel Vivaro este sub volan , deci si la Traffic ar trebui sa fie tot acolo. Daca nu te lamuresti unde iti fac maine o poza si iti atasez, am la servici un Vivaro 1.9DTI
This post has been edited by vali_iacov: 8 Jul 2011, 17:40 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
Caliente |
![]()
|
Mi-ar fi de mare ajutor o poza, m-am mai uitat si pe sub volan, am bagat capul prin zona pedalelor si m-am uitat in sus cum ar veni, dar nu inteleg mare lucru, o poza cu mufa respectiva mi-ar fi de mare ajutor
|
--------------------
OPEL
VIVARO
- IF 06 UJS
2003,
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
nu la pedale, exact sub volan, e o bucatica de plastic care se desface, doar trebui sa tragi putin de ea, nu pot sa fac poza acum ca e plecata prin tara masina.
P.S. : am gasit o poza pe net, ti-am incercuit cu rosu ce trebuie sa desfaci si unde este localizata This post has been edited by vali_iacov: 9 Jul 2011, 08:47 Attached thumbnail(s) vivaro_2.jpg ( Size: 63.41k ) Number of downloads: 726 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
Caliente |
![]()
|
Chiar nu imi trecea prin cap ca se poate afla pe acolo, o sa caut mersi mult de tot.
EDIT: AM GASI-TO This post has been edited by Caliente: 9 Jul 2011, 09:44 Attached thumbnail(s) DSC01560.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 842 DSC01559.JPG ( Size: 1mb ) Number of downloads: 795 |
--------------------
OPEL
VIVARO
- IF 06 UJS
2003,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:10 |