Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Check airbag, Comutator Rotativ

Evercool2011
post 5 Jul 2011, 13:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un Megan Sedan Diesel de 85 de cai. Masina am cumparat-o noua in noiembrie 2007. Nu am avut nici o problema de luat in seama pana acum. Anul trecut prin iulie mi-a aparut in bord, mesajul check airbag. Am fost la reprezentanta Apan Galati pe Cosbuc. Pentru a vedea ce are mi-au luat un milion. Au constatat ca e o piesa sau o mufa, si la momentul ala au suflat-o si mi-au zis ca o sa mai merg cu ea o perioada asa si probabil la un moment dat o sa am nevoie sa cumpar piesa. Dupa doua saptamani, timp in care am fost la un drum lung, mi-a aparut din nou mesajul. Anul asta trebuie sa rezolv problema pentru ca am inteles ca daca nu o rezolv, risc ca in cazul unui eveniment rutier nu se vor declansa airbagurile. Am sunat la Apan Galati si mi-au zis zis ca se uita in dosarul meu sa-mi spuna ce piesa trebuie sa achizitionez. Mi-au spus ceva, nu vreau sa gresesc, COMUTATORUL ROTATIV, care costa, pentru ca e si blocul de lumini pe el, 850RON. Am mai sunat si la alte firme din Galati si mi-ai spus acelasi pret. De precizat este ca m-au intrebat daca am pilot automat, le-am zis nu si apoi m-au mai intrebat daca am spoturi de ceata si le-am zis da. Poate stie altcineva o alta rezolvare, oricum sa coste mai putin pentru ca nu ma dau banii afara din casa.

This post has been edited by Evercool2011: 5 Jul 2011, 13:05

--------------------
Renault Megane - GLxxxxx 2007 Sedan Diesel
Renaul Megane Sedan Diesel 2007 1,5 85c
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Badiu
post 5 Jul 2011, 13:04
Post #2

Membru incepator

Cauta pe forum cum se da panglica airbag jos si te duci la un electronist sa ti-o lipeasca.

--------------------
Renault Megane 2004 1.6 16V
+
M i h a i
post 5 Jul 2011, 13:05
Post #3

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=142654&hl

si mai este un topic unde cineva repara asa ceva

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=196973&hl

Eu doar ti-am aratat topicurile.De recomandat iti recomand una noua. Pe viitor baga un Search wink.gif

--------------------
------ ------ ------
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 20:40
Dacia