Service bun, in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Service bun, in Bucuresti
UltraDrive |
![]()
|
||
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|||
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg faptul ca voi (cei din Bucuresti) va duceti masinile fie la reprezentanta fie la carpaci...
OK, atunci in Telorman macar, stie cineva ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Eu am dus-o ultimele dati la Serus de pe timisoarei, au fost foarte ok, si aveau promotii la piese si manopera. Au un program de happy hour dimineata si seara unde iarasi iti mai dau discount, nu le fac reclama, dar chiar am iesit bine la bani.
This post has been edited by snowdream: 7 Jul 2011, 09:16 |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
De gand a parasit garantia, eu am fost mereu la un service de pe Soseaua Giurgiului, langa Dedeman. Nu am avut probleme.
Daca vrei detalii, da un PM, sa nu spuna lumea ca fac reclama. ![]() This post has been edited by alex.vano: 7 Jul 2011, 09:31 |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
un service mic prin otopeni - f multumit
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Norauto- service si magazin...supermultumit.
This post has been edited by jas2: 8 Jul 2011, 13:32 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Eu imi fac singur majoritatea lucrarilor, la chestii mai grele am un service mic unde ma duc si se poate orice, dar e cu circuit inchis...Megane-ul e acolo acum pentru modificari de punte spate...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Discuri?
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna circuit inchis? E atelierul propriu al vreunei firme care are parc auto sau cum?
@alex.vano : nu cred ca se considera reclama daca spui unde iti faci tu masina, din contra mi se pare ok sa se faca publice astfel de informatii. Pentru cele autorizate avem sectiune pe forum si avem un feedback, dar pentru cele non marca nu avem nici un fel de informatii. This post has been edited by clr: 8 Jul 2011, 12:38 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
UltraDrive |
![]()
|
se pare ca va trebui sa ajung mai intai pe la un autorizat.
astazi am parcat la gara de nord si dupa 3 minute fix era papata toata bateria de a trebuit sa iau curent ca sa pot pleca. partea nasola este ca bateria e noua.... Si ca idee : - Service Viorel (parca) intre Aparatorii Patriei si IRA pe langa benzinarie, stiu chestii generale - specializati mecanica taxiuri Logan, nu recomand pt ale noastre. - Quick Auto Service - Doamna Ghica, mutat pe la Dudesti : praf si pulbere |
--------------------
Renault
Megane
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
@xjcOcO : punte spate de break, cu discuri de 274, bucsi shimbate, amortizoare KYB pe gaz, idem si pe fata, plus revizia de 150000 km.
@clr : este un service mic, unde lucreaza patronul si doi mecanici si unde nu te primeste decat daca esti recomandat de vreun client vechi si patronul vrea si alti clienti...ca face si niste flote de masini, e partea a doua... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
cezarn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 February 13 From: Popesti Leordeni ![]() |
Confirm - Service-ul Viorel de la Aparatori este okay - au preturi bune la manopera, doar ca tb sa te descurci cu piesele - au decat piese de Logan.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5 dci
- IF26MCN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:26 |