Zdranganit la trecere peste denivelari - etrieri, zgomot fier pe fier
![]() ![]() ![]() |
Zdranganit la trecere peste denivelari - etrieri, zgomot fier pe fier
bubus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 24 October 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane 2.2 ,bicorp , 1.6 16v
2007
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Vezi sa fie toate suruburile stranse bine, in specail cel de jos care se scoate cand se schimba placutele. Daca o sui pe elevator si lasi un mecanic sa reproduca sunetul sunt mari sanse sa identifici problema rapid.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
bubus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 24 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Cu siguranta o duc la mecanic , insa daca cineva s-a mai confruntat cu pb sau are sugestii de ce ar trebui urmarit/verificat astept !
|
--------------------
renault
2007
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
ti-a iesit o lamela de ghidaj a placutei de frana
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
bubus |
![]()
|
Asta era ! caut sa cumpar lamele de ghidaj pt 2.2 pe fata.
Multumesc ! |
--------------------
renault
2007
|
|
bubus |
![]()
|
Am rezolvat ! De vina era sarma de siguranta pusa rau . In loc sa treaca pe dupa suportul etrierului era pe interior - de aici si jocul placutelor . Au scos placuta 2 mecanici si fiecare a pus la fel siguranta , e si vina mea ca nu am fost la un service renault sau mai simplu sa le fi pus eu !
Mc celor ce au pus poze/tutoriale! Attached thumbnail(s) 23.jpg ( Size: 73.82k ) Number of downloads: 505 |
--------------------
renault
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:08 |