Tapiterie, Probleme legate de tapiterie si ingrijire
![]() ![]() ![]() |
Tapiterie, Probleme legate de tapiterie si ingrijire
P.AdrianTM |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique
2002/ 1.8 16v/ 86kw
- TM 00 PAI
|
|||
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
din ce stiu eu sunt huse speciale pentru scaunele cu airbag lateral. acuma , trebuie vazut sa se potriveasca pe scaunul din laguna ... sa nu blocheze eventual si sa nu incurce cu nimic airbag-ul
|
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
gAnY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
P. Adrian, si eu am arse scaunele cu tigara.. Odata un prieten locu din stanga, si odata un alt prieten locu din dreapta.. Si eu as vrea sa schimb husele dar nustiu daca se poate..
|
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCI 180 GT 4Control
2008 Renault Laguna II 1.9 dCI 120
|
|
vicmega |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 May 11 ![]() |
exista huse cu spatiu pt airbagurile laterale , le puteti gasi in orice targ de masini,magazine de piese auto sau hipermarketuri
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 initiale
- BM-823-LD
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
puteti pune huse daca va plac improvizatiile. Daca nu, puteti cumpara alte scaune de la dezmembrari, chiar defecte (airbag sarit, culise defecte, etc) si puteti demonta husele pe care le puteti pune pe scaunele voastre. Asta bineinteles daca sunt acelasi model si in stare buna, ca sa merite efortul . Este un topic aici cu modul de demontare a huselor.... ceva pe la incalzire scaune. Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
P.AdrianTM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 January 11 ![]() |
Asta este si ideea mi`asi dori sa schimb husele tot cu huse originale de pe vre`o laguna de la dezmembrari
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique
2002/ 1.8 16v/ 86kw
- TM 00 PAI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 18:00 |