probleme turometru si la kilometraj, laguna 2 1.8 16V
![]() ![]() ![]() |
probleme turometru si la kilometraj, laguna 2 1.8 16V
vicmega |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002 initiale
- BM-823-LD
|
|||
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
fa un test clip si vezi ce se intampla ,vezi sa nu ai un contact imperfect la tabloul de bord ,se desface foarte usor intr-un minut l-ai desfacut asta sa te uiti la mufe sa misti de ele .....
This post has been edited by przamfiri: 14 Jun 2011, 22:00 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
P.AdrianTM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 January 11 ![]() |
Oare din calculator nu se poate rezolva ?
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique
2002/ 1.8 16v/ 86kw
- TM 00 PAI
|
|
vicmega |
![]()
|
daca mi-ai spune cum sa desfac tabloul de bord ar fi ok
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 initiale
- BM-823-LD
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
isi revine pe moment daca scoti borna bateriei dar nu rezolvi nimic. Problema vine din procesorul ceasurilor de bord si se repara prin inlocuire. Daca vrei ca totul sa decurga ca la carte, te costa in jur de 250 EUR la reprezentanta. Daca nu, orice panou de bord functional de la dezmembrari e ok. Problema e ca o sa preiei kilometrajul noului panou de bord.
Desfaci cele doua suruburi care prind carcasa volanului (sub, volan, pe carcasa, stanga si dreapta). Carcasa volanului se desface in doua bucati. Pe tine te intereseaza sa o inlaturi pe cea de sus. Pentru asta, desfaci cele 4 clipsuri in care e prinsa pielea carcasei. Scoti butoanele (esp, tempomat)..acestea ies toate odata cu tot cu carcasa prin smulgere. Le lasi sa atarne in fire. Prin presare le vei baga la loc. Din acest moment ai acces sa scoti masca de plastic interior (cea care mascheaza ceasurile de bord). Dupa ce ai scos masca, desfaci surubul ceasurilor de bord care este in centrul lor in partea de jos si bingo! ..treaba e gata. In partea de sus sunt doar asezate pe suporti (intra tot prin presare) nu trebuie decat sa le tragi in exterior. This post has been edited by instabil13: 15 Jun 2011, 13:06 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Problema asta s-ar putea sa apara din cauza manarelii kilometrajului care a esuat.Asa a patit un prieten cu un Audi A4.Solutie:schimbarea ceasurilor de bord
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
vicmega |
![]()
|
masina am luat-o din franta de la niste batrani care au avut masina de noua, am cartea service de la ea si toate revizile au fost facute la renault si crede-ma ca nu s-a umblat la kilometraj
This post has been edited by vicmega: 16 Jun 2011, 19:32 |
--------------------
renault
laguna 2
2002 initiale
- BM-823-LD
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
inclin sa cred ca trebuie sa inlocuiesti tablou de bord, din pacate.
Cit a costat masina in Franta? eu chiar sint tentat sa-mi mai cumpar una, tot 1,8 benzinar. |
--------------------
renault
laguna
2001 18 16V
- TM25ESA
|
|
vicmega |
![]()
|
masina m-a costat 48OO de euro
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 initiale
- BM-823-LD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:34 |