Cum se desface plasticul farului?
![]() ![]() ![]() |
Cum se desface plasticul farului?
sserban22 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 1 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Megane sedan
1.6 sce
2016
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Din cate stiu eu, e sudat cu ultrasunete. Dar am citit pe undeva pe forum ca se poate spala cu apa distilata, pentru a nu ramane urma si amprente.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Eu am reusit sa le desfac,dar e cam dificil. Unii spun ca daca se incalzeste in cuptor se moaie adezivul si e mai usor de desfacut, eu nu am reusit asa. Am taiat putin din marginea plasticului negru, sa pot baga o surubelnita intre partea transparenta si partea neagra. Asa am procedat de jur imprejur si apoi l-am lipit inapoi cu silicon. Eu zic ca pt niste urme nu merita sa te chinui. Eu le-am desfacut sa le vopsesc rama in negru
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
saluti! farul nu este lipit cu ultrasunete ci cu lipici si anume: poliol si isocianat.
poliolul este solutia cruda, si isocinatul este intaritorul in combinatie iasa un fel de silicon care la cald se intareste si mai bine, nu se inmoaie asa cum face siliconul. Deci in concluzie nu il poti desface de pe far. Daca au ramas urme pe oglinda nu le mai poti scoate pt ca ai zgiriat aluminizarea de pe reflector si asa va ramine. o zi buna |
--------------------
renault
laguna
2001 18 16V
- TM25ESA
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Particica aia de praf nu afecteaza cu nimic buna functionare a farului.
Acuma stiu ca si la lipirea plasticelor se foloseste combinatia de polyol si isocyanat,aceasta combinatie se mai foloseste si la realizarea marginilor de la filtrul de aer,acea "buza" de etansare de culoare portocalie. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
sserban22 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 1 August 09 ![]() |
Multumesc pt sfaturi, am rezolvat, am sters urmele cu o cirpa fina infasurata pe o tija , dar efortul nu merita, asa ca mare grija cind schimbati becurile, sa fixati f bine capacul din spatele farului , altfel sare si intra praf in far.
|
--------------------
Megane sedan
1.6 sce
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:43 |