Pret Megane Hatchbak
![]() ![]() ![]() |
Pret Megane Hatchbak
OvMov |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 29 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
-
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
in dreapta sus ai o functie search - acolo ai s agasesti cam tot ce doresti despre masina asta- cat despre pret- totul este relativ - cel mai bine e sa testezi intrun service masina inainte sa o cumperi si mare atentie la masinile cu km putini si preturi infime
bafta |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Pe scurt, fiindca si eu am trecut prin aceeasi poveste. Pretul este relativ, conteaza in functie de cine o vinde si de ce. 90% daca nu 100% din masinile aduse din Franta au cel putin 150.000 km, 70% din ele sunt autoutilitare transformate in autoturisme (nu tot timpul si in acte) (presupune montare de plastice si bancheta spate).
Din dotarile pe care le-ai enumerat iti spun ca: Toate M2 au ABS, precum si toate 1.5-urile au AC nu stiu de 1.6. Toate ar trebui sa aiba minim 6 airbag-uri. In plus iti recomand sa arunci un ochi si pe: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=212939 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
OvMov |
![]()
|
Multumesc Alt_radu.
Ma gandeam ca sunt care au cumparat masina recent si pot da un pret. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alt_radu @ 5 Jun 2011, 00:27) Din dotarile pe care le-ai enumerat iti spun ca: Toate M2 au ABS, precum si toate 1.5-urile au AC http://www.reno.ro/index.php?showtopic=212939 Gresit colegu'!... exista societe 1.5 fara ac... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
grandvitara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 January 11 ![]() |
In ianuarie am luat din Brasov un coupe din 2003 1,5 dci AC cu 170.000 km la bord din cite se pare reali,pret 3500 euro.Masina e destul de ok dar desigur fusese societe(multumesc forumului ca de aici am aflat de figura asta).Pina acum am facut cam 10.000 de km fara probleme mari(intretinere uzuala).
Un lucru care ma bucura e ca imi apare pe carte"seria motor nu poate fi pansonata" in ideea ca atunci cind vor intra dracii in motor il voi rezolva destul de rapid si elegant. This post has been edited by grandvitara: 5 Jun 2011, 16:48 |
--------------------
Renault
megane 2
- is 08 jct
2005 Niciodata sa nu spui niciodata!
http://kmauto.ro/index.html |
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
[QUOTE]Am auzit de la cateva persoane ca motorul de 1.6 nu face fata prea bine pe aceasta masina, este adevarat? Nu sunt adeptul vitezei excesive, vreau doar sa ma pot baza in momente mai dificile pe o oarecare putere.
Daca iti spun parerea mea o sa fiu subiectiv mai mult de 50%,nu iti ramane decat sa faci un test cu amandoua, te duci in targ pui ochii pe doua dintre modele il imbarligi pe vanzator si dai o tura cu masina ! Dar la cum i pus tu problema nu ai precizat niste lucruri mai importante: cati km faci pe an,daca ii faci in oras, costurile de intretinere, cat esti dispus sa cheltui etc. |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
- B 46 si ceva . . .
2005 1.6 16v Expresion
|
|
OvMov |
![]()
|
Multumesc de info grandvitara
QUOTE(01zack @ 6 Jun 2011, 15:35) Dar la cum i pus tu problema nu ai precizat niste lucruri mai importante: cati km faci pe an,daca ii faci in oras, costurile de intretinere, cat esti dispus sa cheltui etc. M-am mai gandit si am exclus dieselul. Masina se vrea a circula 80% in oras, nu foarte multi km, probabil undeva la 6-7000 pe an. Bugetul ideal e undeva la 4000-4500, nu as vrea sa depasesc. Cu intretinerea ... nu am avut masina personala, sunt salariat si inca nu sunt insurat sau cu copil, cred ca ma descurc. This post has been edited by OvMov: 6 Jun 2011, 18:09 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
sadsmile |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 23 July 07 From: Bistrita ![]() |
Eu de vreo 3 luni mi-am cumparat un hatch,din 2004,1,5 dci 101 CP,adus din Elvetia.Masina am verificat-o dupa serie,fabricata in Franta,dotari multe,ca la majoritatea,km 233000 avea cand am luat-o,am schimbat distributie si ulei si filtre,am facut vreo 2000 km si merge excelent,motorul trage,nu am nicio pb cu ea.Am dat pe ea 4000 euro cand era inscrisa masina de vreo 3 luni in tara.Am preferat sa iau ceva cu km mai aproape de realitate decat alta de genu 75000 sau 110000 km tinand cont ca am cautat adusa de dincolo,este foarte putin probabil ca neamtul sau alt european sa isi ia diesel si sa faca 10-15000 pe an.Bafta la achizitie
|
--------------------
renault
megane coupe,megane II hatchback
- MS-84-GUP,MS-09-ZZK
1,6 16V si 1,5 Dci,74 kW
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
La cati km ti-ai propus sa faci benzina e ideala mai ales ca e masina sh ! sa pui poze dupa achizitie
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
- B 46 si ceva . . .
2005 1.6 16v Expresion
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(OvMov @ 6 Jun 2011, 19:08) M-am mai gandit si am exclus dieselul. Masina se vrea a circula 80% in oras, nu foarte multi km, probabil undeva la 6-7000 pe an. Bugetul ideal e undeva la 4000-4500, nu as vrea sa depasesc. In Romania ai de cautat mult si bine pana gasesti o masina "cinstita"(nemanarita/nereparata), dar avand in vedere ca nu prea te pricepi cred ca in cazul tau e aproape imposibil. Partea a doua...la suma indicata de tine in Romania ai doua variante: - noroc chior, sa dai de un prim proprietar(pe bune) care are masina(2003-2005) in stare buna si care nu cere marea cu sarea pe ea... - masini de samsar cu km fara numar sau lovite tare si reparate care fac 2500-3000 si pe care ei le vand cu 4000-4500. Sfat sincer: daca nu te pricepi cat de cat sau nu ai pe cineva apropiat care sa te ajute esti victima sigura. Mai degraba mergi in Germania sa iti iei, apar alte cheltuieli dar macar sti ce iei: http://www.autoscout24.de/ListGN.aspx?atyp...rt=price&page=1 This post has been edited by papa_mulo: 9 Jun 2011, 17:13 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
OvMov |
![]()
|
QUOTE(sadsmile @ 6 Jun 2011, 18:48) Multumesc de informatie si de bafa. papa_mulo : Evident ca nu merg singur sa aleg masina, cunosc un mecanic destul de priceput, sper. Ma interesa doar daca am sanse bune sa prind o masina buna in acest buget. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
01zack |
![]()
|
Mai sunt si masini ok in Ro si oameni onesti. Anul trecut i-am gasit prietenei mele un C3 la 50k km din 2005 4000 euro stare aproape impecabila. Un alt prieten are la vanzare un x-type 2008 95k km 11.000 euro masina ca noua. Am gasit lunile trecute tot printr-o cunostinta masina unui doctor mai in varsta, un C5 din 2005 cu 20 si putin de mii de km la 5500E.
Deci exista masini ok si proprietari la fel, dar trebuie sa cauti foarte bine cu rabdare, sa nu te arunci la primul chilipir ca esti narabdator sa iti cumperi buburuza ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
- B 46 si ceva . . .
2005 1.6 16v Expresion
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
C5-ul nu miroase a bine la banii aia....
Iar pentru colegu' cu buget de 4000-4500 poa' sa gaseasca doar un model Authentique de baza, chel pana la piele si cu motor de 1.4, in stare ok.... |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 18:42 |