geam, geam
![]() ![]() ![]() |
geam, geam
vasyl |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna comby 1600 16v
- HD-08-YVH
1999
|
|||
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
geamult vine fara cheder, si merge pe chederul lui, nu se monteaza greu, problema este sa gasesti gem cu acea nuanta verzulie, daca era berlina iti trimiteam eu unu dar la break nu stiu daca se potriveste
|
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|
sasu5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 24 April 11 From: brasov ![]() |
nu stiu ce sa zic de cheder,la mine a fost lipit din fabrica si nu a mers decat taiat cat despre geam,la orice atelier iti lipeste altul,ele sunt lipite din fabrica cu silicon(mastic)
|
--------------------
dacia
logan
- bv-7x- xxx
2008
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Sunt 2 renault laguna break la orastie la dezmembrari.Al doilea cum mergi catre geoagiu.
0740870674,nush cum il cheama pe nenea. |
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
vasyl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 December 09 ![]() |
multumesc sunt pe val
|
--------------------
renault
laguna comby 1600 16v
- HD-08-YVH
1999
|
|
romulusteanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 March 11 ![]() |
salut....am o problema cu geamu de pe dreapta fata(electric)...nu se mai deschide....decat in unele momente dupa care ramane blocat....motorasul e bun, siguranta e buna...stiti cumva care ar fi problema? k am fost la un electrician si atunci cand am ajuns la el geamul mergea si la scurt timp dupa ce am plecat de la el a ramas intepenit...a trebuit sa leg firele pe direct de la baterie....multumesc anticipat...
|
--------------------
Renault
Laguna
- BZ 30 MRR
1994/ 1.8
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
se aude ceva sunet?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
2001/1.9 DCI, 120 hp Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
QUOTE(romulusteanu @ 3 Jun 2011, 19:47) salut....am o problema cu geamu de pe dreapta fata(electric)...nu se mai deschide....decat in unele momente dupa care ramane blocat....motorasul e bun, siguranta e buna...stiti cumva care ar fi problema? k am fost la un electrician si atunci cand am ajuns la el geamul mergea si la scurt timp dupa ce am plecat de la el a ramas intepenit...a trebuit sa leg firele pe direct de la baterie....multumesc anticipat... Desfa mufa din stalp si da cu sprey de contacte, poate e vreun contact imperfect. |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:46 |