Merge bine doar cand am putina benzina in rezervor, ciudatenie !!!
![]() ![]() ![]() |
Merge bine doar cand am putina benzina in rezervor, ciudatenie !!!
Renaultouille |
![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|||
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Am mai auzit asta! ... tot aici pe forum. La mine nu am sesizat problema.
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
adi_tanasescu |
![]()
|
cruise control cu butoane iluminate ! Group: Members Posts: 114 Joined: 21 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca atunci cand ai putina benzina in rezervor implicit ai multe gaze (vapori) , presiunea datorata acestora este mai mare si implicit motorul se alimenteaza mai bine (debit suficient).Cand e multa benzina presiunea datorata vaporilor este mica , probabil ca pompa sau filtrul de benzina au probleme si motorul nu se alimenteaza suficient. Incearca cand ai putina benzina sa tii cu ceva (vezi sa nu cada in rezervor !!!)supapa de la alimentarea cu carburant deschisa si vezi cum merge.
|
--------------------
renault
megane sedan 2,0 16v
2005
- B 52 ADI
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
intr-adevar cand deschid capacul de la rezervor fasaie...adica exact ce zicea colegul adi_tanasescu se face presiune. ok....cum se verifica daca e pompa de benzina stricata? merge pe tester si mai exact cum se ajunge la ea?
multumesc |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Am avut acelasi simptom, insa la diesel... presupun ca a fost de la rampa de retur carburant, caci, dupa inlocuirea acesteia, parca nu mai sesizez diferenta intre rezervorul semi-gol si rezervorul plin.
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
Renaultouille |
![]()
|
se va verifica si rampa de retur carburant:P
multumesc |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
male |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 289 Joined: 25 April 09 ![]() |
si eu sunt de parere ca trage mai bine atunci cand ramane cu benzina mai putina(cam atunci cand se aprinde becul)
varianta cu gazele nu cred ca e plauzibila, pentru ca atunci ar trebui sa fie progresiva "cresterea " de putere, si nu cred ca ar mai fi sesizabila.pe cand , ce am sesizat eu, este un mic salt de putere imediat ce se aprinde becul la benzina. tind sa cred ca e ceva legat de returul benzinei sau ceva de genul asta. care probabil curge mai usor atunci cand scade benzina sub un anumit nivel , usurand sarcina pompei, care o sa aiba in felul acesta mai multa putere pentru a crea presiune in injectoare. poate isi da cu parerea cineva cu mai multa experienta in mecanica. ma gandesc ca e o solutie ieftina de a creste puterea motorului ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4
2006
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Cand merge prost , scoate busonu de alimentare ca sa respire putin rezervoru si vezi daca se schimba ceva. O fi supapa din buson infundata/imbacsita.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
male |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 289 Joined: 25 April 09 ![]() |
Nu e vorba ca merge rau.asa merge ea normal.doar ca merge mai bine deodata cand se aprinde becu
|
--------------------
dacia
logan 1.4
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:15 |