Schimbare becuri numar
![]() ![]() ![]() |
Schimbare becuri numar
sergiu9my |
![]()
|
||
![]() sergiu9my Group: Members Posts: 258 Joined: 28 January 11 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
ex: Renault
Laguna 1 Phase 2
2000 2.2DT Citroen C4, 1.6HDI 2007
Renault Laguna 3 Bose edition 2.0 Dci 130cp 2011 |
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Salut ,vezi cum deschizi haionul pe interiorul sau sunt niste gauri de vizitare . Scoti capacele la cele de pe mijloc apoi ai sa dai peste un material de izolat il scoti si pe ala apoi ai acces la becuri.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
daca nu reusesti zi. ca maine o sa`ti fac poze sa intelegi si sa rezolvi problema.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
1994 Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
sergiu9my |
![]()
|
![]() sergiu9my Group: Members Posts: 258 Joined: 28 January 11 From: Ploiesti ![]() |
Ok ms baieti;am sa incerc unpic mai tarziu ca acum abia m-am trezit
![]() App, de unde imi dau seama de becuri daca lumineaza alb ?(ma refer la cele care le voi cumpara) Ca at cand mi-am schimbat becurile dela pozitii am crezut ca o sa se vada alb,dar defapt erau galbene.. |
--------------------
ex: Renault
Laguna 1 Phase 2
2000 2.2DT Citroen C4, 1.6HDI 2007
Renault Laguna 3 Bose edition 2.0 Dci 130cp 2011 |
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
pai dute la magazin si cere leduri pentru pozitie ALBE. alea sunt bune si la pozitie si si la numar... si lumineaza alb. dealea mi`am luat eu si merge
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
desfaci un bec si il da-i la vanzator sa vada ce fel trebuie
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Apropo de intrebatul la vanzator...sa nu patesti ca mine. Merg cu un bec ars la un magazin de piese auto si o intreb pe doamna de acolo: "Becuri ca si acesta aveti?", la care ea imi raspunde: "Nu , noi nu tinem becuri arse, avem doar becuri noi.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1.6 16V 107cp 1999/RXE
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
asfaltuscat asta este bancul anului
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
superioara?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu, nu era blonda si am patit faza asta pe bune.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1.6 16V 107cp 1999/RXE
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
sincer sa fiu te cred ... ce vanzatoare sunt angajate in zilele astea ... pfaiiii ... asta e
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
Si mie mi s-a ars un bec la numar de curand si am vrut sa iau leduri cu lumina alba dar nu am gasit marimea potrivita, asa ca am luat 2 leduri albastre. Ce e drept se vede misto, dar acum nu stiu cat de misto o sa li se para la astia de la rutiera daca ma opresc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
- NT 07 EZY
1994/1.8 RT
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Daca lumineaza suficient de tare incat sa se vada numaru nu au treaba, eu am 8 leduri 4 pe fiecare locas si se vede bine numaru chiar daca ii albastru tare.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Miulik |
![]()
|
sar putea sa ai treaba cu politia cu becurile alea albastre... daca nu o sa ai cu politia la ITP sigur o sa ai
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Cand mergi la ITP le dai jos pentru 30 min si le pui alea stoc, dupa ITP le pui inapoi si 2 ani iara nu ai treaba.....eu si in faruri am leduri rosi
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:53 |