Cum sa scot un sunet frumos din diesel?
![]() ![]() ![]() |
Cum sa scot un sunet frumos din diesel?
sadsmile |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 23 July 07 From: Bistrita ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane coupe,megane II hatchback
1,6 16V si 1,5 Dci,74 kW
- MS-84-GUP,MS-09-ZZK
|
|||
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
renunti la finala si pui teava goala
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pune-i doar o finala sport si se va auzi ok, iar suieratul turbinei se aude in toba. La diesel nu se pune BOV, ci dump valve, care e ceva mai scumpa.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
sadsmile |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 23 July 07 From: Bistrita ![]() |
Deci pana la urma spuneti ca ar fi suficient sa inlocuiesc finala de fabrica cu alta?Ceva recomandari?Dimensiuni?Sau sa nu mai pun deloc,sa las teava si sa pun doar un tips ceva pe capat?
Si Dump Valve ce rol are?Doar sunet?sau face bine si turbinei? |
--------------------
renault
1,6 16V si 1,5 Dci,74 kW
- MS-84-GUP,MS-09-ZZK
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
renunti la finala si pui teava goala de 60,
tips sau inclinata in jos ca originala (tu alegi) bov e ok pt benzinare la diesel nu face bine deloc This post has been edited by tuner: 23 May 2011, 15:50 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Am văzut azi un Seat Leon Diesel cu tobă sport. Sincer să fiu, este prima dată când am văzut tobă sport pe un Diesel. Sunetul este OK, gutural și plăcut. Singura chestie care nu mi-a plăcut e aceea că gagiul cred că i-a făcut un cip-cirip tuning de toată jena, că la reprize scotea un fum de numa'. Ori asta ori mergea pe ulei de la atâta forjă.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Un raspuns cat se poate de sincer la intrebarea din topic: nu ai cum! Sunet frumos exista numai pe benzina.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Voi cand va faceti sa scoata "sunet frumos" va ganditi oare ca deranjati pietonii si pe cei din casa? Macar sa o faceti sa scoata "sunet frumos" numai la turatii mari, lucru care se intampla si cu toba normala.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
tuner |
![]()
|
fiind fan diesel o sa raspund pe rand
un diesel ca sa aiba putere necesita motorina mai multa automat arderea nu mai e completa rezulta fum negru fum albastru deja e ulei j.d cu tot respectu am sa te contrazic cu niste modificari extreme am auzit diesel care suna bestial (admisie directa de inox scoasa in aripa, teava goala pe evacuare diametru mare , turbina mare cu presiuni mari pe admisie ) exista diferite stagii de evacuare, ceva finut "un sunet mai gros" nu cred ca ai sa simti tu diferenta la mers constant la 2000 de ture o evacuare nesimtita cu scos catalizator + toba finala clar te va deranja This post has been edited by tuner: 25 May 2011, 11:31 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
sadsmile |
![]()
|
Exact ce ma gandeam si eu.Ar fi penibil ca un Megane 1,5 de 101 CP sa faca o galagie infernala sa intoarca toata lumea capul.M-as simti jenat in masina aia.Dar un sunet putin mai gros la turatii putin mai mari nu cred ca ar deranja pe multa lume in oras.
|
--------------------
renault
1,6 16V si 1,5 Dci,74 kW
- MS-84-GUP,MS-09-ZZK
|
|
10nu7z |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 10 September 09 From: If-Illfinois ![]() |
Vreo propunere de toba sport, cum a spus sadsmile cu sunet mai gros dar la turatii mari ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007 1.9
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:40 |