Problema Excremente Pasari, Ce ma sfatuiti?
![]() ![]() ![]() |
Problema Excremente Pasari, Ce ma sfatuiti?
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Acolo pe vopsea unde a cazut si s-a uscat"rahatul"de pasare ai pierdut protectia pe care o ofera vopseaua cu lac sau fara.
Rahatul de pasare este foarte acid si ataca iremediabil vopseaua. Protejeaza masina cu o husa sau cu o folie de plastic mai bine.... NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
se poate intampla ceva daca masina este expusa in soare?
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In locurile unde ai vazut acele mici"herpesuri"lacul este absent si cu timpul(la cald/soare)se va exfolia.
Mai intai pe portiuni mici si apoi pe portriuni tot mai mari. NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Antonyo |
![]()
|
Daca tu zici ca o sa se topeasca vopseaua daca vine vara si o sa fie cald eu zic ca te inseli,tatal meu a avut aceiasi problema la un renault megane si de 1 an jumate a batut si soarele in ea a fost cu ea si la mare in grecia unde sunt 40 de grade constant si nu s-a intamplat nimic,nu s-a "topit" vopseaua in locul acela si este la fel ca la inceput,eu zic sa astept sa vad cum decurg lucrurile si daca Doamne Fereste se ia vopseaua eu zic sa ma duc cu ea direct la casco si rezolv prin revopsire si cu asta basta,voi ce ziceti?
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
razvan_kalibra92 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 November 10 ![]() |
Faza cu "se topeste" era despre masina si nu despre vopsea... IRONIE
![]() ideea e ca in locurile alea s-a atacat lacul. Probabil ca in urma unei matuiri cu smirghel de 2000 si un polis ... se rezolva.. in rest nu stiu ce sa-ti sugerez sa faci. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4MPI
2006 FIDJI
- PH 26 RAZ
|
|
Antonyo |
![]()
|
Sa vad ce se intampla odata cu tercerea timpului si sa ma duc la casco
![]() |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Da-i un polish, dupa care da-o cu ceara solida si nu o sa aiba nimic. Am avut relativ aceeasi problema asta vara, cand mi se patase vopseaua de la cleiul din copaci si nu ieseau petele nici la spalatorie. Dupa cateva spalari, dai un strat de ceara solida si o sa fie ok. De asemenea recomand si prelata daca se ingroasa treaba cu pasarile, sau sa o parchezi in alta parte daca poti. Eu asta vara dupa faza cu cleiul am tinut-o numai cu prelata pe ea si nu a mai patit nimic.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Antonyo |
![]()
|
Pt inceput am taiat craca,copacul era destul de uscat si mai multa mizerie facea si oricum un era curatat de ceva ani asa ca l-am stilizat putin,nu eu socrul meu care este director la o firma de amenajari,tu zici sa dau si polish si ceara solida?
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Vopseaua de la Clio3 este jenant de proasta. Proprietarii acestui model sunt sfatuiti sa faca zilnic inspectia "anti_gainat". Si eu am avut probleme si inca mai am, de ... ce sa ii faci .....
![]() PS: aveti grija in serile cu luna plina sau in zilele cu explozii solare ca nu se stie ... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
Antonyo |
![]()
|
Am decis sa nu intervin cu polish si ceara,iar cand problema se va agrava ma voi duce la casco,eu zic ca este cel mai bine asa,voi ce parere aveti?
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Dar alt loc de parcare nu poti sa gasesti?
|
--------------------
------
------
------
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti folosi casco, apoi incearca o prelata daca e musai sa parchezi pe locul ala. Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
Antonyo |
![]()
|
Cam este musai sa parchez acolo pentru ca este loc platit,plus ca este parcare foarte ok,inconjurata de garduri un fel de parcare privata cine stie unde este piata Minis,parcarea este vis-a-vis...plus ca este loc platit...
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
ideal ar fi sa speli masina cu detergent pt masini dupa fiecare gainat de pasare, pt ca el e acid si poate ataca vopseaua. Daca speli doar cu apa, acidul ramane acolo, chiar daca tabla pare curata. La un Volvo nu cred sa fie probleme, dar la un Clio 3, da, se poate.
Si mie imi fac pasarile tot felul de mizerii pe masina, si nu o spal imediat, si nu am observat sa mi se exfolieze vopseaua. Dar fiecare masina cu vopseaua ei... |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
@Antonyo: husa. Doar ieri ce-am razuit un gainat de 10cm2, cam la 50g. Proaspat, abia defecat. Era husa pusa. Bine ca vacile nu zboara.
Razbunarea a venit azi, m-a tintit pe mine.. (doar ce-am spalat camasa). This post has been edited by hellcat: 31 May 2011, 12:04 |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
si la mine dupa ceva gainat sincer chiar vad tabla... tind sa cred ca e f prost lacul de protectie, pentru ca am tinut dacia in acelasi loc si nu au aparut acele gauri in vopsea chiar dupa ce o vopsisem recent anul trecut in mai
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Nu vreau sa fac reclama dar pentru cei mai pretentiosi si care au probleme cu gainatii de pasare, eu le recomand cu indepartarea 100% produsul de mai jos.
La ce este bun ? - indeparteaza zgarieturile din lac. - indeparteaza urmele de gainat de pe lac. - indeparteaza zgarieturile usoare care nu au ajuns la vopsea, in proportie de 75%. Eu nu am masina de polishat.Am folosit o carpa moale de bumbac. Cine are si mai bine. Atentie cand desigilati tubul cu un varf ascutit . Prima pasta stoarsa, dupa ruperea sigiliului, renuntati la ea ca sa nu contina ramasite de aluminiu si sa zgariati caroseria. Am folosit o carpa de bumbac curata. Am stors din tub direct pe carpa si am frecat usor cu miscari circulare, pana a disparut zgarietura din lac. La gainati a fost imbatabila. Aveam doua pete pe capota de aproape 2 ani si cu nimic nu disparusera(nu am polishat-o niciodata, altfel dispareau) 7 Sep 2012, 15:02: Am crezut ca-i ceva de moment si ca dupa spalare vor reveni, asa ca am fost cu ea la spalatorie si dupa ce mi-au spalat-o....surpriza ![]() Chiar nu mai erau petele de gainat si nici zgarieturile fine din suprafata lacului. Asa ca este o solutie definitiva pentru ceea ce v-am recomandat. 7 Sep 2012, 15:02: L-am luat din Kauflland la pretul de 11 roni parca. Attached thumbnail(s) Fotografie007.jpg ( Size: 878.75k ) Number of downloads: 558 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:59 |