Laguna si Mini
![]() ![]() |
Laguna si Mini
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCF1588.JPG ( Size: 944.11k ) Number of downloads: 5509 DSCF1595.JPG ( Size: 935.91k ) Number of downloads: 5809 DSCF1604.JPG ( Size: 971.46k ) Number of downloads: 5839 DSCF1607.JPG ( Size: 959.38k ) Number of downloads: 5598 |
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Arata bine !
Multi km in continuare fara probleme ! |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am vazut-o live si arata beton.. un AC nu i-ai cautat sa-i pui Marian?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 29 Apr 2011, 16:59) Intradevar colega Alex4u,sunt cam rare motoarele astea. Consumul in regim urban e cel precizat de colegul argon si se invarte in jurul a 7,5-8 litri.In regim de autostrada mers "cuminte" la 130-135 km/h am alimentat la iesirea din Timisoara si am ajuns pana la frontiera dintre Germania si Austria cu trei persoane in masina si bagaje cate am putut sa ingesuim.Cam 5,5% in conditii de iarna cu un blocaj inainte de Viena si cativa zeci de km orbecaiti prin Alpi pe o ceata de s-o tai cu cutitu' de nu puteai sa mergi cu mai mult de 20 km/h. Si ca sa-l fac pe taica argon sa zambeasca vreau sa mai fac o precizare privitoare la consum.In conditiile astea: DSC00101.JPG ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 4768 consumul se duce lejer spre 9!Pana se dejgheata geamurile,pana o curat,pana o scot din curte,motorul mormaie acolo in legea lui. ![]() Colega mk2,motorul se comporta decent dar masina lasa impresia ca e submotorata.E destul lenesa si sub 2000rpm zici ca te calca tramvaiul in intersectie. Viteza maxima cu care am mers cu ea a fost 200 km/h pe autobahn.Pana la 160 ajunge hai sa zic multumitor,Dupa aia cu pedala in podea mai faci vre-o 2 km pana sa vezi acul la 200.In consecinta nu cred ca se poate compara cu motoarele moderne. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu vreau o tura in vara asta
![]() Ontopic, mis e pare grea, 1215 kg la gol, pentru cat de micuta e, tinand cont ce nentu merced spuse ca balena lui care o stii si care e clar mai mare decat a ta, are pana in 1000 kg. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 May 2011, 22:00) Esti unul dintre autorii morali! ![]() Da,colega argon!Am impresia ca la compacte,servo-directia,abs-ul si banchetele rabatabile fractionat sunt in standard.Eu n-am vazut nici una care sa nu aiba asa ceva. Colega semit,si io si muierea suntem bugetari si casa ce mi-am cumparat-o trebuie renovata din temelii.Mai are rost sa continui? Asa ca momentan pas cu clima. <span class='edit'>1 May 2011, 22:23:</span> Vrei o tura nene argon?Hmmm,pai de cand te tot lauzi mi-am luat gandul! ![]() Si da coane,e grea.Asa o facut-o ma-sa aia nemtzasca!90 de cai sunt cam putini. ![]() Ultima "isprava":s-a spart turbina pompei de apa! ![]() Habar nu am din ce cauza.Varsta probabil. Din cauza supraincalzirii motorului(si implicit a axului pompei de apa)s-a dus si vascocuplajul elicei de racire chit ca nu am mers mai mult de 2km cu pompa stricata.Totodata s-a distrus si termostatul!A ramas "cracanat" in pozitia deschis. Sa nu va spun ce distractie a fost sa scot bucatile turbinei din locasul pompei! ![]() Acum am pus o pompa Ruvile,un termostat frantuzesc si un vascocuplaj Vemo.Optasem initial pentru unul Behr dar ajungea prea tarziu si nu am avut chef sa stau cu masina desfacuta inca doua zile.In plus cel Vemo a fost si cu 200ron mai ieftin. This post has been edited by marian-j: 1 May 2011, 23:01 Attached thumbnail(s) DSC00172.JPG ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 1444 DSC00176.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 1062 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
argon |
![]()
|
Aha, deci frantuza lu' merced degeaba e usoara daca are par subrat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Frumos pisoiu' nene Mariane
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Foarte frumoasa masina...intretinuta..sper sa mai pun inca pe atata adica sa ma apropiu de 3 bete si sa gasesc si eu una tds..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Fi-v-ar bețele ale dracu ... dacă ziceți euro vă stă-n gât?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
Daca te multumesti si cu Opel in loc de BMW, cu 3 bete iti iei masina din acelasi an, 4x4, 6+1 trepte, 204 cai, full opsion, sa nu te mai plangi ca Marian ca e submotorizata.
This post has been edited by argon: 1 May 2011, 21:40 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
Vreo 1300? Dar esti offtopic, eu comparam cu pejou lu' merced care are 1000.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hopa! Inca un pisoi in peisaj. In curand se transforma in forum reno-bmw!
![]() Frumos atelajul dom' Marian. Si ingrijit asa cum trebuie. Felicitari inca odata. |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba, la voi se stramba plafonu' daca puneti un sixpack de bere pe el? Nu se stramba. Asa ca lasati Perjotu' in pace.
Am vazut masina live, m-a plimbat Marian cu ea mai mult decat ar fi trebuit ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
Nah ca m'ai facut sa ma uit in cartea de identitate! 1190 kg gol, 1650 plin.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(argon @ 1 May 2011, 22:24) Nu "pilozitatea" ar fi unul dintre motivele pentru care eu nu as avea ce face cu o masina ca a lui Merced.E prea mare si are prea multe usi! Tine cont ca 90% din timpul petrecut in masina sunt singur.Pentru ce sa mai car dupa mine inca o jumatate de masina goala?Asa car numa' un sfert! ![]() Nevasta-mea are troaca ei(si ditai Fordalau' ala chiar ca-i mare!)asa ca fiecare cu aia a ma-sii.Mie imi ajunge asta a mea. 1 May 2011, 23:18: QUOTE(Merced @ 1 May 2011, 22:49) Aoleu,coane!N-am de gand sa ma ingrop cu ea! ![]() Sper ca odata si odata sa apuc sa o schimb cu un 120 coupe. Neaparat pe benzina. Mie unul nu-mi mai trebuie diesel veci! ![]() This post has been edited by marian-j: 1 May 2011, 22:18 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.463 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
semit |
![]()
|
un 120d de 163 de cai rupe tot si consuma cat 1.8 tds a ta ..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
marian-j |
![]()
|
Pentru ca fac km putini si nu prea se justifica sa "frec" un diesel pe distante scurte.
In plus un litru-doi in plus la consum aproape ca nici nu s-ar simti la nici 10k parcursi pe an si scap si de zgomotul de tractoras. ![]() Performantele dinamice ai zis ca le excludem. Coane semit,m-am dat cu un 118d(varianta "bocanc" ,adica cea mai urata masina ce au facut-o bavarezii vre-o data dupa parerea mea)si am ramas foarte dezamagit tinand cont de cati bani a costat.Nu mi-a zis nimic avortonu' ala a lui Bangle(manca-l-ar viermii de yankeu cretin).Cu exceptia scaunelor si a bordului nu mi-a placut nimic. ![]() This post has been edited by marian-j: 1 May 2011, 22:37 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
@semit: Las ca si alea cand te gandesti la intretinere, te apuca groaza. Si-a luat un vecin una de la nemti, kilometri reali cica, da' nu as baga mana in foc. Are acu' vreo 103.000 parca.
Si a schimbat nu stiu ce rahat de fulie de vreo zece bastoane, uleiu' in cutia automata care cica era no maintenance, da' ma rog, i-a zis lui unu' ca mai bine da' 10 bastoane pe ulei si baia de ulei, decat sa dea 5500 de euro pe cutie. Uleiu' scos era absolut curat si fara nimic in el, da' trecem peste. Ii haleste ulei motoru' binisor, cam dupa 5000km de mers "pe afara", adica mai tare, imi mai zice sa-i fac rost de un litru sa completeze. I-au furat oglinzile de nu stiu cate ori. Acu' imi zicea ca simte ca vibreaza un pic la franare si vrea sa-i schimbe discurile pe toate rotile. Nu mai zic cat a costat, ca e vorba de o suma cu care lua masina super noua pe vremea aia si-i ramanea de benzina. Da' ma rog, fiecare cu piticii lui. This post has been edited by Merced: 1 May 2011, 22:29 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marian-j |
![]()
|
Cam tot atata ulei papa si a mea.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
Si a mea un pic mai mult, da e alt soi de panarama.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
un motor reusit,frumoasa masina mariane....
imi pac seriile e36 dar pacat ca-i "compact",nu prea-s "practice" daca ma intelegi ![]() ![]() This post has been edited by sobolan: 1 May 2011, 22:53 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 11:03 |