Potrivire, Se potriveste un CD player de pe megane II pe I?
![]() ![]() ![]() |
Potrivire, Se potriveste un CD player de pe megane II pe I?
Boogey |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
1. Nu
2. Da |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
bestmarlanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 January 08 ![]() |
1)nu se potriveste cd playerul de megan II pe megan I. am avut si eu aceasta dilema mai demult si din cateva documentari pe mai multe forumuri si o proba am aflat ca diferenta consta in faptul ca cd playerul de megan 1 este tuner list iar cele de megan 2 este update list. mufele pt comenzi si display nu sunt la fel
2) ai putea sa pui o magazie de cd-uri sau sa incerci cu un modulator ( ceva mai scump nu din alea de 15-30 de lei- si spun mai scump nu ca alea ieftine nu si-ar face treaba dar diferenta consta in claritatea sunetului ) |
--------------------
Renault
Megane
2003/ Break 1,9 dCI
- TR 85 EFA
|
|
Boogey |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 July 10 ![]() |
Mersi pentru raspunsuri!
Cred ca o sa trec pe modulator e mai convenabil si sper ca si calitatea sunetului sa fie rezonabila, daca nu trec pe varianta cu modulator! Stima! 19 Apr 2011, 17:52: Am vrut sa zic magazie!.... ![]() This post has been edited by Boogey: 19 Apr 2011, 17:52 |
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Subiectul este discutat pe alte topice.
D A R: Se poate monta un aparat tunerlist in locul unui updatelist si invers. Nu se poate folosii instalatia cu care vine masina pentru conectarea HU(doar cu modificari) dar se poate schimba HU cu tot cu ecran/comanda ecran de la o masina la alta. Instalatia de cablare este separata de cea a masinii si se conecteaza doar pentru alimentare la masina. Restul instalatiei care este separata de cea a masinii este pentru inerconectarea elementelor ce o compun. O instalatie asemanatoare se poate vedea in poza atasata. Pentru Megane 1 mai trebuie si o fata adaptatoare....... NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
eu am optat pentru modulator. calitatea nu este exceptiona dar nici groaznica. Am cautat la dezmembrari un cd player de fabrica dar nu am gasit...
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ligrivis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am pus eu Cd de Megane 2 si s-a potrivit fara probleme.
|
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
ligrivis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am pus nici un scotch am luat rama adaptoare de la dezmembrari si se incadreaza foarte bine in bord.
|
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
bdorin |
![]()
|
parerea mea... Group: Members Posts: 55 Joined: 3 November 07 From: suceava-bucovina ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
2010
|
|
espacern |
![]()
|
Aici este o sectiune tehnica si nu este"fair play"si nici recomandat de regulament sa discutam despre preturi si detalii pentru vanzare.
Acestea se discuta pe PM sau pe mail. NB! |
--------------------
.
.
.
|
|
dandumitrescu25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 March 11 ![]() |
salutare, am cateva intrebari rog pe cei ce stiu sa lase ceva informatii: 1, oglinzile electrice de pe hatchback sau break se potrivesc pe berlina? le pot inlocui cu cele vechi care nu sunt electrice? 2, macaraua cu tot sistemul cablu, motor comenzi de la geamurile de pe spate de la hatchback sau break se potrivesc pe berlina? si 3 am comenzile pentru incalzire in scaune demontate de pe un alt megan care nu a avut si scaunele dar intentionez sa le fac pe ale mele cu incalzire daca tot am comenzile dar astept un sfat bun sa nu imi stric scaunele de pe masina ptr ca imi plac sunt foarte confortabile adica sa nu se topeasca ceva pe undeva. multumesc
|
--------------------
renault
megane
2000 1,6 e benzina berlina
|
|
nicu rares |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 18 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
consulta un electrician cel mai bine, pentru incalzirea din scaune ca au fost mai putine meganele 1 cu scaune incalzite
|
--------------------
renault
megane 1
2003 Renault=Masina buna
|
|
dandumitrescu25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 March 11 ![]() |
o sa consult un electrician in legatura cu scaunele dar cu oglinzile si geamurile o sa dau bani degeaba pe ele!? eu vreau sa cred ca nu voi?? ms
31 Jul 2012, 20:45: si mai am o intrebare pot schimba display-ul din bord cel din centru unde arata ora cel de pe masina mea e cel simplu cu ceas si este mic daca il inlocuesc cu celalalt imi mai arata ceva in plus sau tot doar ceasul? frecventa la radio clar nu cred ca e posibil ca eu am schimbat si casetofonul, multumesc This post has been edited by dandumitrescu25: 31 Jul 2012, 20:45 |
--------------------
renault
megane
2000 1,6 e benzina berlina
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE si mai am o intrebare pot schimba display-ul din bord cel din centru unde arata ora cel de pe masina mea e cel simplu cu ceas si este mic daca il inlocuesc cu celalalt imi mai arata ceva in plus sau tot doar ceasul? O sa arate si temperatura exterioara pe langa ora/minut.... @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
narcispro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 August 13 ![]() |
Salut,
Cum pot afla ce model de cd avea un renault megane 1 din 1999 ? In prezent are un casetofon cu rama adaptoare si as dorii cd-ul original. Am incercat un CD tuner list, dar nu se vad informatiile pe display pentru a introduce codul. Mentionez ca, comenzile de la volan functioneaza intrucat aud beep cand apas butoanele. In cazul in care conteaza este model HB de 1,6; 16 V. Multumesc anticipat, 14 Aug 2013, 10:36: Ma poate ajuta cineva cu raspuns ? This post has been edited by narcispro: 14 Aug 2013, 10:36 |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
MDN_ADN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 December 13 ![]() |
Salutare,
Merge legat cel de pe megane 2 pe 1 ... si eu am legat un mp3 player Daewoo de pe sandero , adica cu bluetooth,comenzi volan etc. totul este functional cu mici adaptari difera mufele .Eu aveam inainte casetofon si mufele sunt diferite dar cu mici adaptari la fire => functional ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
2002
- ct18adn
|
|
espacern |
![]()
|
@MDN=Aici se discuta despre compatibilitatea display/cablaj....in caz ca nu ai inteles.
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:58 |