Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

tacanit gen tacheti-culbultori, la accelerare tacane

MATEA BOGDAN
post 13 Apr 2011, 10:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: PLOIESTI

Am tot cautat pe functia de cautare dar nu am gasit exact problema asta....sa tacane doar la accelerare lenta. Deci daca am 2000-2200 de ture si bag talpa se accelereaza normal si nu tacane nimic. In schimb daca o iau usor, accelerez gradual...tacane ca si cum nu ar fi tachetii reglati sau nu stiu...culbultori...nu ma pricep f bine.
Exista topic de asa ceva? A mai patit careva?
Problema 2 : Troncanitul la trecere peste gropi e pana la urma de la bucsa de teflon din cutie sau de la bielete de directie? am citit pe ambele topicuri si m-au convins amandoua.
Stiu ca sunteti fasneti si mi-ati raspuns de fiecare data cand am avut probleme , de aia intreb
Multumesc anticipt si scuze daca o mai fi fost discutata problema. Eu nu am gasit blink.gif

--------------------
RENAULT MEGANE II 2005 - ph 09 wpu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
oves
post 13 Apr 2011, 14:51
Post #2

Membru autentic

Group: Members

la gropi mie mi-a tacanit de la bieletele de rasturnare , dar mai bine mergi la un service si pt 30 de lei se uita la bucse si la ce mai poate bate la masina si macar stii ce trebuie schimbat. La prima intrebare nu stiu sa raspund pt ca nu stiu ce motor ai

--------------------
renault megane 3 ST 2009 1.9dci 130 cp - BH xx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 19:13
Dacia