bari torsiune spate!
![]() ![]() ![]() |
bari torsiune spate!
serveru' |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic 1.4 16v 2002
2002
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Piesele de acest gen se comanda dupa seria de caroserie(din motive de siguranta si compabilitate).
Dupa seria ta VIN bara de torsiune are o anumita lungime si duritate. Daca ai posibilitatea cauta la SH ca noi nu cred ca se complica cineva sa-ti comande si sa nu fie bune. NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
serveru' |
![]()
|
asta e motivul pt care as vrea sa mai iau niste detalii!nu am gasit nici o punte de break, pe la dezmembrari si nici pe cineva cunoscut sa ma lase sa masor barile ,lungimea, si numarul dintilor.
10 Apr 2011, 22:38: eu as zice ca singura deosebire e duritatea!dar daca nu e asa?? This post has been edited by serveru': 10 Apr 2011, 21:38 |
--------------------
renault
2002
|
|
vasyl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 December 09 ![]() |
de unde esti?
|
--------------------
renault
laguna comby 1600 16v
1999
- HD-08-YVH
|
|
serveru' |
![]()
|
timisoara
|
--------------------
renault
2002
|
|
mihaiachi |
![]()
|
Mishu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F ![]() |
Eu am urmatoare problema: masina mea (break) este foarte lasata, si pe fata si pe spate. Cum eu urmeaza sa fac dese drumuri Franta-Romania cu masina incarcata, treaba asta chiar ma deranjeaza.
Am facut un topic referitor la o Laguna 1 phase 2 cu motorul V6 de 3 litri. Masina aia sta sus. Am avut breakul meu si acea masina una langa alta. Am fost uimit sa constat (ochiometric, nu aveam sublerul la mine) ca bara de la berlina e mai groasa ca aia de la break ![]() S-ar putea sa cumpar eu acea masina si sa transplantez toate suspensiile pe masina mea. Problema ar fi ca masina are rotile cu 5 prezoane, pe 15 toli, iar a mea e cu 4 suruburi, pe 14, si vreau sa raman asa pt ca am 2 randuri de roti, vara/iarna, bune. Va trebui (discutam despre puntea spate) sa demontez total ansamblurile fuzeta-disc-etrier etc si sa le pun in loc pe ale mele. Am observat, privind pe sub masina, ca aceste ansambluri par fixate de bratele de suspensie cu 4 suruburi cu cap imbus. Este asa? Daca le demontez, "pica" totul si ramane bratul de suspensie chel? Intreb toate astea pt ca am dat 15 euro pe un manual Haynes de Laguna si am avut placuta surpriza ca la puntea spate, in afara de niste chestii sumare despre rulmenti, sa te trimita la service. Ma intreb daca exista pe lumea asta manuale cu adevarat bune- am avut astfel de surprize si cu Revue Technique Automobile. Pe urma, prinderea pe caroserie o fi identica de la berlina la break? Sa nu ma trezesc naibii ca e f'o distanta intre suruburi cu 5-10 mm mai altfel ![]() |
--------------------
VW, Trabi, Renault
1200/Transporter/Golf4, Laguna Nevada 1
'60/'77/'2000, 1996
- din aluminiu
|
|
serveru' |
![]()
|
spatele e la fel!deosebirea ar putea sa fie pe fata la jugul motor!daca te bagi sub ea si la ochi, sunt pozitionate la fel,(pe fata) atunci si fata e la fel.
|
--------------------
renault
2002
|
|
dannic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 08 ![]() |
Salutare! Dupa ce am citit pe forum am ajuns la concluzia ca si la mine s-a rupt bara de torsiune asa ca telefoane pe la shroturi. In final am gasit si am insistat ca vreau sa o vad montata pe masina pentru a vedea cit de bine sta de spate. Mi s-a parut in regula dar cind a dat jos puntea si facind comparatie cu a mea, stupoare bara de torsiune era mai subtire. Mentionez ca era aceeasi masina break din acelasi an 1998 doar ca motorul era de 2000 a mea Laguna de 1 6 16 valve.
Am cumparat puntea dar intrebarea este daca va rezista. Astept pareri. |
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|
dannic |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 08 ![]() |
Va rog sa imi spuneti parea voastra. Chiar nu a mai patit nimeni asa ceva?
![]() |
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|
Sm21Mux |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 25 September 11 From: satu mare ![]() |
salutare...am o intrebare...cine si-a lasat masina jos din barile de torsiune si cum ....daca se poate...vreau detalii mai concrete...vreau sa las si eu masina jos...daca se poate si niste poze...!!! stima ..!!
|
--------------------
Renault
Laguna I
1998
- imatriculata
|
|
stelypopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 1 October 10 From: Bucuresti ![]() |
eu am scimbat puntea spate la un breack cu una de berlina.intradevar la berlina sunt mai suptiri si sunt mai moi dar am schimbat o de 1 an si nu am probleme cu ea
|
--------------------
renault
laguna
1998 break
- B-84-PAS
|
|
qazwer |
![]()
|
![]() qazwer Group: Members Posts: 43 Joined: 24 March 13 ![]() |
Salut,
Stie cineva cum se schimba bucsele de pe bara de torsiune spate? La ITP mi-au sps ca tre sa schimb niste bucse ceva pe la bara de torsiune sau pe la punte spate ceva in genul asta. |
--------------------
Ford / Renault
Focus / Laguna 1 ph2
2001 / 02-11-1999
- IS - 30 - ARF In viata nu primesti ceea ce meriti ci ceea ce NEGOCIEZI
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Trebuie o presa, asa ca cel mai bine este in service. A descris un coleg operatiunea:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=209649&hl=punte |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:13 |