Sistemul de Buyback
![]() ![]() ![]() |
Sistemul de Buyback
luciandu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
buy back=samsareala oficiala
Nu exista varianta sigura la second! Daca vrei masina second si nu te pricepi la masini atunci cel mai bine e sa gasesti un prieten/cunostinta care se pricepe si te poate ajuta. Si cautati direct cei care vand masinile(proprietarii), fara intermediari. Altfel sunt sanse de 90% sa iei o teapa mai mica sau mai mare. Imi pare rau ca ti-am retezat-o din start, dar asta e realitatea...si e logic pt. ca oricine urmareste profitul(sa cumpere ieftin si sa iti vanda tie mai scump) si nu e interesat sa iti explice ce probleme are/a avut masina respectiva. This post has been edited by papa_mulo: 6 Apr 2011, 14:51 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
luciandu |
![]()
|
Nu e vorba ca mi-ai retezat-o din start
![]() Ideea cu buyback-ul a venit dupa ce am mai citit pe ici, pe acolo. Un exemplu de firma care practica buyback-ul ar fi DI-BAS, dealer Opel cica. Desi oferta pe site-ul lor este mica, sunt cateva modele la care ti se ofera si garantie (1 an, 2) ![]() Probabil ca ai dreptate in proportie foarte mare dar..un dealear care vrea sa-si respecte blazonul, face si magarii? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Mai este Weltauto dar au niste scoruri ...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti zic eu de Di bas daca vrei.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
voi vorbiti de vanzari SH, nu de buyback.
Buyback inseamna ca dealearul iti cumpara masina veche si ti-o scade din pretul celei noi... This post has been edited by murfi: 6 Apr 2011, 18:29 |
-------------------- |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar sa vezi ce preturi misto iti dau la buy-back! Te razgandesti imediat!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
luciandu |
![]()
|
Da, exprimarea poate nu a fost una corecta. Este vorba de masinile comercializate de acesti dealari autorizati, masini "recuperate" prin buyback.
Solon, ai avut de a face cu di-bas? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am inteles exact ce vrei sa zici, ca ai specificat ca nu vrei masina noua, deci am dedus ca vrei sa cumperi una second de la cei ce fac buy back...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Buy-back in sensul topicului asta mai fac si cei de la Adras Dr Taberei. Pe langa Dacia am vazut ca au la vanzare si Renault, Skoda si, acum ceva timp, un BMW.
This post has been edited by DMP: 7 Apr 2011, 09:28 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(papa_mulo @ 6 Apr 2011, 21:58) Eu am inteles exact ce vrei sa zici, ca ai specificat ca nu vrei masina noua, deci am dedus ca vrei sa cumperi una second de la cei ce fac buy back... Am avut tangente cu ei in urmatoarea problema: aveam un Opel luat de la ei si am vrut sa iau alt Opel prin buy-back ca sa nu ma mai doara capul cu samsari&shit. Dupa cateva tentative nereusite de a vb cu cineva care se ocupa, mi-a pus Dumnezeu mana in cap si l-am agatat pe unul. Evident, sictirit. Si mi-a dat un pret de 2 lei pe masina pe principiu ca "tre' sa scoatem si noi un 1500-2000 euro in plus la masina.Masina, nu avea nici pe dracu'. Statuse in garaj, reviziile la zi, facea cam 6-7 k km pe an, deci cam aduna praf. Mi s-a recomandat sa o vand in targ si dupa aia sa vin sa achizitionez un alt Opel. Evident ca am vandut masina cu 1700 in plus fata de pretul lor. Sistemul e comod pentru cei care chiar ii doare la basca de cateva sute sau mii de euro. Mie mi s-a parut pur si simplu o ineptie sa dau masina care era foarte ok la asa putini bani. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Dar de unde stiti ca vin de la buyback masinile, poate pur si simplu se ocupa si de cumparari/vanzari masini SH...
|
-------------------- |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nici nu e important pentru initiator daca vin sau nu de la buy back.
Eu inteleg ca luciandu cauta informatii despre firme care vand masini sh, firme care sa fie si dealeri autorizati, pentru a evita masinile de samsareala. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
luciandu |
![]()
|
Corect DMP
![]() M-am mai interesat despre masinile recuperate de la leasing dar ala este alt subiect, si probabil este o varianta mai riscanta. ( nestiind multe despre istoria masinii, posibilitatea lipsei unei chei, bataia de joc a proprietarilor inainte de predarea masinii, etc. ) |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
Da, si firmele astea pot fi o varianta! Doar ca sigur le dau scump ca iti arunca un an garantie!
@murfi: La Dibas, pe langa Opel si Chevrloet mai erau parca si alte firme! Nu multe, parca vreo 2! Poate erau ale angajatilor care le faceau buy-back! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
papa_mulo |
![]()
|
QUOTE(luciandu @ 7 Apr 2011, 11:28) Corect DMP ![]() M-am mai interesat despre masinile recuperate de la leasing dar ala este alt subiect, si probabil este o varianta mai riscanta. Asta e o varianta buna in ideea in care cunosti pe cineva la firma respectiva de leasing. Ei au mecanism de stabilire al pretului de vanzare al masinilor recuperate pe care sincer nu l-am inteles...oricum, daca pretul iese foarte bun(sub pretul pietei, uneori chiar foarte mult) atunci masina nu mai vede anunt online sau parc auto, se vinde direct la telefon pe principiul urmator: Cei din firma aia suna cunoscutii si zic: Doar azi am un Megane 2009 la 35.000 km cu 5000 Euro + 1000 la mine. Te bagi? Vii pana diseara cu banii? Daca nu gasesc amici doritori suna la samsari si se vinde imediat... Daca pretul nu iese bun, atunci masina sta la parc si pe net...dar deja nu mai e mare afacere atunci, uneori au chiar preturi mari. Exemplu: http://revanzare.bcr-leasing.ro/ This post has been edited by papa_mulo: 7 Apr 2011, 12:43 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:07 |