Pompa de Apa, ~ghinion de fabricatie~
![]() ![]() ![]() |
Pompa de Apa, ~ghinion de fabricatie~
Dhragosh |
![]()
|
||
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0296.jpg ( Size: 259.32k ) Number of downloads: 544 IMG_0288.jpg ( Size: 224.49k ) Number of downloads: 600 IMG_0290.jpg ( Size: 380.38k ) Number of downloads: 590 IMG_0289.jpg ( Size: 263.52k ) Number of downloads: 572 IMG_0284.jpg ( Size: 111.77k ) Number of downloads: 587 IMG_0285.jpg ( Size: 291.84k ) Number of downloads: 300 IMG_0286.jpg ( Size: 292.8k ) Number of downloads: 249 IMG_0287.jpg ( Size: 313.02k ) Number of downloads: 246 |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|||
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
DA, pompa de apa se schimba odata cu distributia. Teoretic, daca o lasi pe cea veche la ei, iti vor scade din pretul celei noi.
DA, este de la garnitura de etansare. Boala veche pentru 1.6-ele de la Reno'. Am avut si eu problema asta cu vaporii de ulei care in combinatie cu praful arata nashpa. La ultima revizie am facut si reetanseizare capac motor. |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
costi13 |
![]()
|
![]() junior Group: Members Posts: 257 Joined: 1 December 09 From: prahova ![]() |
desfa fiecare surub (cele negre de fi 6)in parte si pune mastic de etansare negru pe tija lor,asa am rezolvat si eu .Uleiul iese pe linga suruburi.
|
--------------------
renault
megane 2.2
1.4 16v 2008/NOIR NACRE/
- PH 01
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Multumesc de sfaturi;
in final am decis sa schimb distributia cu totul insa as dori cateva recomandari de firme pt urmatoarele: Distributie(curea+role) Kit Accesorii(curea alternator+intinzator) Pompa de apa (am auzit ca HEPU ar fi buna..?! ![]() Capace axa cu came |
--------------------
Renault
2007
- B-91-DHR
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
asa ca o paranteza, distributia oricum se schimba o data la 4 ani, indiferent de km... Dhragosh, in final, nu prea ai cum sa scapi doar schimband pompa de apa.
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca pompa e stricata si masina e in garantie trebuie sa ti-o schimbe gratis. De fapt tot chitul trebuie schimbat gratis.
La mine asa a fost. Pompa de apa fluiera...nici macar nu era un defect major, mi-au schimbat tot chitul in service fara sa ma coste nimic...nici macar manopera. Bafta. |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Schimba doar pompa de apa si cureaua de distributie,la intinzatorul distributiei si la accesorii n-ai de ce sa schimbi ceva.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dhragosh |
![]()
|
Schimbat astazi piesele mentionate la Cobalcescu, mai putin intinzatorul la recomandarea mecanicului cat si a lui 99AIM(multumesc
![]() Pretul final:1050RON cu tot cu manopera. Defectul constatat provenea din fabricatie si anume ca etansarea pompei la motor nu a fost facuta cum trebuie si curgea pe langa, deci pompa perfect functionala, insa am decis sa le schimb pe toate de acum, avand in vedere ca peste 7-8 luni masina facea 4 ani. Pe langa acestea s-a facut etansarea la cele 2 suruburi din poze pe unde curgea ulei, acum vad ca nu se mai scurge, curatare clapeta acceleratie si strangere surub coloana directie deoarece s-a observat ca era slabit. In urma celor efectuate masina parca merge mai usor, iar volanul nu mai troncane ![]() Urmeaza sapt viit un drum mai lung sa vedem cum se comporta ![]() This post has been edited by Dhragosh: 7 Apr 2011, 19:51 |
--------------------
Renault
2007
- B-91-DHR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:04 |