Inmnatriculare masina, dupa terminarea perioadei de leasing
![]() ![]() ![]() |
Inmnatriculare masina, dupa terminarea perioadei de leasing
Daxx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|||
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Radiata de la leasing,certificat fiscal a societatii de leasing,autentificare rar,rca/6luni,rovineta dupa sasiu,dovada achitarii integrale,numerele vechi,Cartea de identitate cu stampila de la impozite,taxa de inmatriculare la primarie,Bani de certificat nou inmatriculare +numere
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(oanavas @ 26 Mar 2011, 19:32) Radiata de la leasing(n ai cum sa radiezi o masina dintr o firma),certificat fiscal a societatii de leasing,autentificare rar(doar daca masina nu se inmatriculeaza pe numele utilizatorului),rca/6luni(sau 1 an),rovineta dupa sasiu(nu este necesara),dovada achitarii integrale,numerele vechi(doar daca nu vrei sa le pastrezi),Cartea de identitate cu stampila de la impozite(stampila la impozite se pune pe fisa de inmatriculare,atat de soc.de leasing cat si de persoana care inmatriculeaza masina),taxa de inmatriculare la primarie,Bani de certificat nou inmatriculare +numere |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Multumesc!
Gotty, sigur nu trebuie autentificare RAR daca masina se inmatriculeaza pe numele utilizatorului? Miine dimineata am programare la RAR si, in cazul in care nu-mi trebuie, sa nu mai merg.. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
da' eu care am leasing si sunt in brasov, nu imi pot pastra numerele decat daca o inmatriculeaza cineva cu domiciliul in bucuresti nu?
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic ... referitor la noua taxa de poluare aplicata la prima vanzare.
Stie cineva daca se va aplica si unui contract de leasing inceput in 2006 si care se va finaliza anul acesta? Adica in momentul transferului dreptului de proprietate catre utilizator acesta va fi obligat sa plateasca si aceasta taxa? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nimic sigur ... astia spun azi ceva si maine altceva. Sa asteptam legea in monitorul oficial, pana atunci - speculatii
This post has been edited by Tamango: 31 May 2011, 14:10 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Ca sa nu mai deschid un topic nou: vrea sa cumpar o masina, masina este pe leasing(pe propietarul actual), dar eu vreau s-o platesc cu cash. Cum se procedeaza, ca s-o inmatriculez pe numele meu?
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:47 |