Spalare Motor
![]() ![]() ![]() |
Spalare Motor
Cornelius |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 29 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2007 CD
- B xx xxx
|
|||
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Curatarea motorului nu se face intr-o oarecare spalatorie auto, eu iti recomand un service de detailing auto specializat.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu si producatorul ... iti recomand sa nu pui apa pe el ... ai sanse sa fie cam "scumpa" curatarea motorului .... sunt destule cazuri pe forum ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De ce nu cureti cu o carpa umeda praful, acolo unde ajungi, si atat.
Daca peste tot se spala motorul cum am vazut intr-o spalatorie (ceva spuma activa, dupa care jet puternic din greu), atunci mai bine murdar. La cata electronica e in compartimentul motor, sansele sa nenorocesti ceva sunt foarte mari. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Cornelius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 29 January 07 ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri si confirmari. Mai bine sa stea murdara decat sa pateasca ceva.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 CD
- B xx xxx
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Poti sa speli motorul cu spray pentru curatat franele, curata bine si se evapora foarte repede, nu afecteaza nimic.
Attached thumbnail(s) wurth_brake_cleaner.jpg ( Size: 43.24k ) Number of downloads: 437 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Sunt foarte sigur, nu are ce sa afecteze pentru ca acest spray se evapora foarte repede si nu raman urme de grasime sau umezeala. Eu am curatat mototrul cu spray-ul asta de cateva ori si totul e ok... nu suport sa vad praf pe motor
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
iulian806 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 1 January 11 ![]() |
cu o carpa si cu spay de curatat franele, poti face treaba mai buna decat la spalatorie. cu ocazia asta, vei evita aparitia unor eventuale probleme aparute in cuplele electrice.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005, 1.6 16V Megane II, 1.6 16V, 83kW
Laguna III, 2.0 173CP |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 09:59 |