Scoatere scaune fata
![]() ![]() ![]() |
Scoatere scaune fata
TM80MAT |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 456 Joined: 2 April 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) Vand_Set_Scaune_Sport_Piele_partiala_Renault_Laguna_2.jpg ( Size: 70.14k ) Number of downloads: 410 |
||
--------------------
diverse
diverse
2007-2010
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
foarte simplu : te bagi sub masina si sunt 4 piulite pe care le desfaci si tragi apoi de scaun in sus si iese. cele 4 piulite sunt de 18 parca nush da sunt mari, si vezi ca 2 dintre ele sunt "ascunse" dupa niste dopuri de plastic si 2 sunt la vedere . le gasesti repede pe cele ascunse ca sunt paralele cu cele la vedere.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
Eu am o prblema cu scaunul din dreapta care e blocat! Nu se poate regla inclinatia la el si e naspa ca e intro pozitie usor lasata pe spate ! Nu stiu daca a mai avut cineva genu asta de problema, la Renault mi-au spus ca numa daca se schimba scaunul ceea ce e cam scump, alti mecanici nu au vrut sa se bage ! Daca stie cineva ce si cum ar trebuyi sa fac, si daca numa il inclin mai spre fata nu neaparat sa fac maneta functionala !
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- BH-85-ARC
2003
|
|
AdyF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 23 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Merge usor maneta ? sau merge mai greu putin ca si la celalalt scaun ?Posibil sa fi sarit afara de la loc ... ar trebuii a am ceva poze cu el desfacut caut si revin daca le gasesc.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
- MM-07-CVR
2001/Privilege Oltcit Club 1.3 12TRS 1987 - MM-03-JIG
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
ar fii de mare ajutor!!! ms mult ! poate reusesc sa il desfac si sa il aranjez cumva!
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- BH-85-ARC
2003
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
tine maneta trasa, si in acelasi timp apasate usor pe spatar, dupa care lasi spatarul sa revina pana unde vrei tu. S-ar putea sa functioneze.
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Dragunov |
![]()
|
Nu merge, am incercat ! Maneta se trage usor dar nu are nici un efect din pacate ! Asa am luat masina si fiind la prima masina nu am stiut sa ma uit la aspecte de genu, voiam sa fie tehnic ok si nu m-am gandit la dotarile de confort sau ma rog, nu stiam cate modele de echipare are masina ! Dar mie imi place asa cum e si incet incet incerc sa o imbunatatesc:D
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- BH-85-ARC
2003
|
|
bold.cristian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 February 10 ![]() |
Apropo de demontarea scaunului: dupa ce desfaceti cele 2 piulite din exterior si cele 2 din lonjeron (sub niste capace de cauciuc ):
!! Atentie mare la mufa electrica din podeaua masinii si la cea de la pretensionarea centurii de siguranta !! Sunt super sensibile si poate va treziti cu erori gen "Check Airbag" ca la mine. La cea de la pretensionarea centurii trebuie desfacuta clema de plastic galben, apoi scoase firele din mufa. |
--------------------
Renault
(pr) Koleos 2.0DCi BVA
2008
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
acele mufe se pliaza singure daca ai asezat scaunul cum trebuie si la fel se desfac singure cand le scoti singura chestie este sa faci toate astea eventual cu borna de la bateria scoasa pentru a nu avea surprize de erori la airbaguri.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
dupa desfacerea piulitelor de sub masina pentru scoaterea scaunului acesta se apleaca spre spate, astfel acel conector aflat sub scaun se deschide singur fara probleme. Bineinteles deconectati borna de - a bateriei.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:33 |