Aer conditionat, aerul care iese este prafuit
![]() ![]() ![]() |
Aer conditionat, aerul care iese este prafuit
CGE |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 January 11 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 facelift
1999
|
|||
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
Cine a schimbat filtrul ? De ce te intreb, dupa ce-l scoti pe cel vechi, bagi aspiratorul in locas si tragi bine praful, frunzele si alte mizerii din vecinatate. Te asiguri ca filtrul nou "ocupa si umple" tot spatiul in care intra, altfel firesc, cam trece praful pe langa...
![]() |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
CGE |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 January 11 From: Brasov ![]() |
Mi l-am schimbat singur. Am curatat zona dar nu am dat cu aspiratorul. Filtrul l-am montat bine, nu sta stramb. Si oricum, nu tot pe acolo intra tot aerul ca va fi racit sau nu?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 facelift
1999
|
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
cand ai zis de aer prafuit, mi-am inchipuit ca ai praf pe tubulatura. Asa este ? Daca e doar un miros de umed, atunci mergi urgent si verifica instalatia. Scurgeri de freon, cantitatea de freon in instalatie, etc.
|
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
CGE |
![]()
|
Aerul este uscat. Se simte ca si cum ai lovi o perna veche de cateva ori intr-o camera relativ mica. Nu e sufocat si nu as putea sa zic ca aerul este imbacsit, doar se simte ca e praf in el, iar cu ventilatorul dat la maxim nu rezolv nimica, nu pare sa se curete.
Repet, pe aerul fara AC nu se simte. |
--------------------
Renault
Laguna 1 facelift
1999
|
|
fidel castro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 January 11 ![]() |
cunosc sentimentul.... si eu am aceeasi problema.. cred ca este de la radiatorul de racire a aerului... ceva reactie chimica...sau vre-un spirit rau
![]() daca stiti motivul spuneti-l... This post has been edited by fidel castro: 20 Mar 2011, 23:22 |
--------------------
renault
laguna 1
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 08:05 |