Problema portiera megane 1 coupe!, Sta lasata cand e deschisa si atinge la deschidere
![]() ![]() ![]() |
Problema portiera megane 1 coupe!, Sta lasata cand e deschisa si atinge la deschidere
jubyl3r |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
1996 1.6e DA0F "Ignorance is bliss"
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
incearca un regral din balamale
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
@aleksanders, imi poti explica mai detaliat ce si cum sa fac la balamalele alea? Sa trag de ele sau cum..se demonteaza cumva portiera?
|
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
|
|
jubyl3r |
![]()
|
are cineva cunostinte, sau a mai facut operatia cu reglatul portierei din balamale us/jos? Trebuie sa o dau putin inspre spate si sa o las in jos ca nu se inchide calumea, se izbeste in locasul de la usa(cel cu balamaua din plastic) si imi mananca totata balamaua.
|
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
|
|
jubyl3r |
![]()
|
QUOTE(jubyl3r @ 21 Mar 2011, 16:07) are cineva cunostinte, sau a mai facut operatia cu reglatul portierei din balamale us/jos? Trebuie sa o dau putin inspre spate si sa o las in jos ca nu se inchide calumea, se izbeste in locasul de la usa(cel cu balamaua din plastic) si imi mananca totata balamaua. la portiere am scos sigurantele alea de la cuie si nu reusesc sa reglez portiera in sus sau in jos, ba din contra parca imi sta mai ridicata si se izbeste in incuietoare de pe stalp, iar la deschiderea din masina, trebuie sa apas pe ea concomitent cu tragerea de clapeta usii:| [Imi trebuie 1 saptamana libera sa imi rezolv toate micile probleme, sa fac o incercare la sefu? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 09:00 |