Relanti Megane 1.9dci, Oscilatie relanti la cald!!!
![]() ![]() ![]() |
Relanti Megane 1.9dci, Oscilatie relanti la cald!!!
floricelu71 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 22 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007/1.9DCi/Privilege
- B 73 UWU
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Senzor presiune in rampa?
Seamana cu asa ceva? http://www.reno.ro/index.php?showtopic=50449&hl= La postul 60 este si o poza a "vinovatului" ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
floricelu71 |
![]()
|
Multumesc de ajutor.
Tot ce se poate sa fie asta, simpotemele sunt identice. Imi cer scuze ca am mai deschis un topic, poate fi sters. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007/1.9DCi/Privilege
- B 73 UWU
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai este Ok, nu stiu ca pe sectiunea de M2 sa fie asa ceva, cu atat mai mult tu ai un alt motor decat cel pus de M1 ... chiar daca unele bube pot fi comune ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Coincidenta sau nu, si eu vroiam sa postez pe forum azi cu exact aceeasi problema, aceleasi simptome...am citit topicul mentionat mai sus, dar tot nu m-am lamurit...Mie nu-mi apare nici un zbarnait pe la motor(mentionat de floricelu71 la al lui motor)
Ca o paranteza, am schimbat recent filtru de motorina... |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
floricelu71 |
![]()
|
Aseara, am oprit muzica si am ascultat diferse sunete.
Am observat ca inainte sa inceapa osilatia respectiva se aude cum cupleaza sau decupleaza ceva prin spatele ceasurilor de bord. Mai investighez. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007/1.9DCi/Privilege
- B 73 UWU
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Opreste Ac-ul , aeroterma, radio-cd-ul .Verifica daca mai face . Poti sa ma cauti pe Sectiunea Laguna 2 .Acolo gasesti multe bube comune la 1.9 dci.La sectiunea megane 2 foarte slab. Daca ai pana in 150.000 km nu cred ca este senzorul indicat mai sus.
|
--------------------
------
------
------
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Tin sa spun ca am auzit si eu cum se decupleaza/cupleaza ceva...
Personal am 115k... In urma analizei topicului de M1, buba este ventilul reglare presiune de pe pompa de injectie. Poate cineva sa imi confirme daca codul piesei este 0 928 400 487 ? fabricatie Bosch. m-am uitat pe catalogul online http://Catalog Bosch dar codurile de acolo nu prea corespundeau cu ce este acum pe piata. This post has been edited by crazybogdan: 11 Mar 2011, 12:54 |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
|
|
floricelu71 |
![]()
|
Nu mai inteleg nimic....
De pe 11 de cand am raportat ultima oscilatie, singura modificare pe care am facut-o la masina a fost sa reglez clima pe mai rece ( 22->21). de atunci, nu a mai aparut oscilatia respectiva!!! WaF???!!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007/1.9DCi/Privilege
- B 73 UWU
|
|
crazybogdan |
![]()
|
eu am schimbat motorina, am trecut de la petrom la mol si a disparut....
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:36 |