Slot de card PCMCIA pentru TV, La ce este bun ???
![]() ![]() ![]() |
Slot de card PCMCIA pentru TV, La ce este bun ???
mariusd4 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) P3090022.jpg ( Size: 1.74mb ) Number of downloads: 15673 P3090023.JPG ( Size: 2.57mb ) Number of downloads: 15936 |
||
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
WLAN, par example
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Adica se poate conecta wireless cu anumite periferice ? Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
inseamna ca suporta DLNA!
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Din cate stiu eu este pentru payTV.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Consulta manualul. La mine este pentru ce a zis Hack, dar eu nu am LED
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
mariusd4 |
![]()
|
Bardu, am mentionat in primul post ca din manual nu reiese nimic esential. Deci este inutilizabil la noi.
??? "Poti conecta un televizor la mai multe calculatoare sau un calculator la mai multe televizoare folosind tehnologia DLNA CERTIFIED. Totodata, poti accesa fisiere stocate pe telefoanele mobile, camere video sau foto care accepta standardul DLNA CERTIFIED". |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Daca reusesti conectezi tv-ul cu tehnologia DLNA nu ezita sa dai un PM
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
So, sa lamurim putin cum stau lucrurile.
R19/16v no offence, dar in acel slot nu este conceput sa mearga WLAN. Intradevar este o interfata PCMCIA dar nu functioneza cu alte placi (cum este cea de la un laptop par example...) si se cheama CI (Common Interface). Card-ul in sine care se poate baga acolo se cheama CAM - Conditional Access Module. Pentru mai multe detalii vedeti aici http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Interface In CAM se baga card-ul de acces (cum este cel din STB-urile de la RDS). Numai ca, din cate am inteles cardul de la RDS este imperecheat cu STB-ul in asa fel incat cardul singur nu poate decripta semnalul codat decat pe STB-ul cu care a fost imperecheat. Totusi am inteles ca RDS ar face niste teste de imperechere a cartelei cu niste CAM-uri (furnizate tot de ei). Singura problema este sistemul de criptare RDS - momentan este Nagravision 2 (am inteles ca se gandesc sa treaca pe Nagravison 3). Toata stima, Attached thumbnail(s) ci_slot.gif ( Size: 9.04k ) Number of downloads: 16351 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 25 June 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bardu @ 10 Mar 2011, 09:50) A reusit cineva sa conecteze un tv la router wireles prin adaptor wireles, sa vada serverul media dlna de pe router (fisierele share-uite de pe un hard extern legat usb la router)? Stima si LA MULTI ANI! |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
http://forums.digitalspy.co.uk/showthread.php?t=709965
same question different language in 5minute de google. cel mai bine dai un mail la client support cu modelul tau sa iti spuna ei exact ce stie sa faca, ce model de adaptor pt wireless ti-ar merge, si apoi te descurci tu sa cumperi altele, mai ieftine ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 25 June 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 2 Jan 2013, 12:49) http://forums.digitalspy.co.uk/showthread.php?t=709965 same question different language in 5minute de google. cel mai bine dai un mail la client support cu modelul tau sa iti spuna ei exact ce stie sa faca, ce model de adaptor pt wireless ti-ar merge, si apoi te descurci tu sa cumperi altele, mai ieftine ![]() Multumesc de raspuns. La client support cred ca sunt slabe sanse; ce incerc eu cam e o tziganie, pe dupa ureche ![]() Am mai googalit si eu si se pare ca cineva a reusit sa conecteze tv-ul asta la un router (http://www.rdi-board.com/threads/103573-Idee-geniala-parerea-mea-!?p=817413&viewfull=1#post817413), dar eu n-am AVM Fritz!, ci TP Link Vazand post-ul pe care l-am citat initial am crezut ca a reusit cineva aici... Mersi oricum Stima, Horia |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.784 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.upc.ro/televiziune/digitala/digitalcard/
la mine lg-ul nu suporta (cica doar cele fabricate dupa 2011) ca treceam imediat. deci are o utilitate ... si la noi |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
nu fi asa de sigur cu ce zice upc-ul, eu am o plasma de la lg din 2010 si mi-a mers perfect ( cu toate ca instalatorii lu' peste care au venit au zis ca pana acum nu le-a mers la nici un lg si au fost mai mult decat mirati ca merge la mine...).
o singura remarca am si anume sa ai firmware-ul de la tv la zi. succes! |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
mbebe26 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 12 April 09 From: Bucuresti ![]() |
@vta Televizorul tau are tuner DVB-T/C? Intreb pentru ca am si eu un LCD LG care are intrarea CI dar nu are tuner digital. Ce se introduce in portul CI stie sa faca conversia analog-digital sau doar decodifica cardul dat de ei si mai departe se ocupa TV pentru conversie? Nici tv-u meu nu se afla pe lista celor de la UPC dar ma gandeam la treaba cu firmware.
|
--------------------
Renault
Symbol 1.4 8v
2007
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
recomand cu caldura ce am luat si eu.
http://www.mediagalaxy.ro/media-player-asus-o-play-media-pro si eu l-am luat la 440 ![]() absolut genial, transforma in smart tv absolut orice tembelizor. are mufa pt cablu si are si wireless. conectivitatea depinde de cat de bun e routerul wireless. la instalare e dubios, si dupa niste mailuri schimbate cu asus la tehnic (si un nene de origine maghiara sa incerce sa ma ajute dar habar nu avea nici el pe ce planeta traia) tot singur m-am descurcat (din intamplare) sa ma conectez la router. are cablaraie full, si e mixul optim pt absolut orice ai avea nevoie. are si tuner dvb-t deci poti lega un astfel de semnal la nevoie. facebook, youtube si alte servicii ale lor. am cautat pe net si alte produse, dar un mix atat de complet ca acest produs nu am gasit. nici chiar in nomenclatorul asus. pur si simplu aici sunt inglobate toate plusurile de la ceilalti frati. nu mai cumperi carduri specifice, si oricand schimbi televizorul sau te duci in vizita cu jucaria, televizorul respectiv devine smart tv. eu il recomand ca alternativa la orice card specific pt televizor. poate se mai si strica acel card, si nah, gaseste replacement daca poti. si ieftin. in 12 rate inseamna cam 50lei pe luna. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
QUOTE(mbebe26 @ 4 Feb 2013, 16:53) @vta Televizorul tau are tuner DVB-T/C? Intreb pentru ca am si eu un LCD LG care are intrarea CI dar nu are tuner digital. Ce se introduce in portul CI stie sa faca conversia analog-digital sau doar decodifica cardul dat de ei si mai departe se ocupa TV pentru conversie? Nici tv-u meu nu se afla pe lista celor de la UPC dar ma gandeam la treaba cu firmware. Daca nu ai tuner DVB-C nu vei putea face nimic cu cardul CI+ pe care ti-l da UPC-ul. Rolul acestui card este de a debloca lista de canale pe care TV-ul tau a gasit-o in prealabil prin tunerul DVB-C intern. Daca totusi ai DVB-C si TV-ul nu e pe lista UPC ai doua posibilitati: 1. Suni la ei si le spui ce TV ai (ei verifica intr-o lista cu TV-uri compatibile mai detaliata decat cea de pe site) 2. Iei un card in teste si verifici daca deblocheaza posturile codate (nu stiu exact in ce masura ti-l pot da pentru teste, dar chiria e 5 lei pe luna asa ca nu cred ca e o problema daca platesti o luna) Eu am instalat un astfel de card pe un TV care nu era nici pe lista lor de pe site nici pe lista lor interna extinsa si mi-a mers (dar, repet, TV-ul are DVB-C). Eventual spune-ne ce model de TV ai ca sa ne lamurim. QUOTE(T.rac3Er @ 4 Feb 2013, 18:17) recomand cu caldura ce am luat si eu. http://www.mediagalaxy.ro/media-player-asus-o-play-media-pro si eu l-am luat la 440 ![]() absolut genial, transforma in smart tv absolut orice tembelizor. are mufa pt cablu si are si wireless. conectivitatea depinde de cat de bun e routerul wireless. la instalare e dubios, si dupa niste mailuri schimbate cu asus la tehnic (si un nene de origine maghiara sa incerce sa ma ajute dar habar nu avea nici el pe ce planeta traia) tot singur m-am descurcat (din intamplare) sa ma conectez la router. are cablaraie full, si e mixul optim pt absolut orice ai avea nevoie. are si tuner dvb-t deci poti lega un astfel de semnal la nevoie. facebook, youtube si alte servicii ale lor. am cautat pe net si alte produse, dar un mix atat de complet ca acest produs nu am gasit. nici chiar in nomenclatorul asus. pur si simplu aici sunt inglobate toate plusurile de la ceilalti frati. nu mai cumperi carduri specifice, si oricand schimbi televizorul sau te duci in vizita cu jucaria, televizorul respectiv devine smart tv. eu il recomand ca alternativa la orice card specific pt televizor. poate se mai si strica acel card, si nah, gaseste replacement daca poti. si ieftin. in 12 rate inseamna cam 50lei pe luna. Jucaria ta e buna ca media player (de fapt, asta si e). Dar nu ajuta cu nimic la receptia digitala pe cablu (DVB-C). |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
mbebe26 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 12 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Este vorba de un LG 37LD420-ZA, care din cate stiu eu nu are tuner DVB-C.
Asa ma gandeam si eu ca nu ar merge fara un tuner DVB-C/T, prin acest tuner eu inteleg convertor analog-numeric(digital). Ca sa pot receptiona imagine in format digital trebuie sa existe ceva (acest convertor) care sa faca conversia semnalului analog in digital. |
--------------------
Renault
Symbol 1.4 8v
2007
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
|
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
QUOTE(mbebe26 @ 8 Feb 2013, 21:18) Este vorba de un LG 37LD420-ZA, care din cate stiu eu nu are tuner DVB-C. Asa ma gandeam si eu ca nu ar merge fara un tuner DVB-C/T, prin acest tuner eu inteleg convertor analog-numeric(digital). Ca sa pot receptiona imagine in format digital trebuie sa existe ceva (acest convertor) care sa faca conversia semnalului analog in digital. Da, se pare ca acest model nu are DVB-C. Acest tuner decodifica semnalul digital pe care il trimite furnizorul. Pe cablu vin 2 fluxuri: analogic si digital, deci rolul tunerului nu este de a converti semnalul analogic ci de a "interpreta" semnalul digital primit. Iar ca sa poti receptiona imagine in format digital solutia ta este un tuner DVB-C extern (care poate fi sub forma receiver-elor pe care le pun la dispozitie cablistii). |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
mbebe26 |
![]()
|
Credeam ca pe cablu vine doar semnal analogic. Am reciver (mediabox sau cum ai zice fiecare) de la UPC, dar vroiam sa scap de el. Telecomanda lui e jalnica, fac contact foarte greu unele butoane si nu este de la baterii ca le-am schimbat dupa primele semne de functionare greoaie.
Multumesc mult pentru raspunsuri. |
--------------------
Renault
Symbol 1.4 8v
2007
|
|
dansora |
![]()
|
Solicita schimbarea telecomenzii.
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Inainte de a solicita schimbarea telecomenzii, scoate-i bateriile, desfa-o cu o surubelnita (cu grija sa nu o zgarii), scoate-i parta cauciucata cu tastele, placa cu circuitele si spala-le in chiuveta cu apa si sapun, pentru degresare. De regula ai sa vezi ca partea cu circuitele e foarte lipicioasa, de parca ar fi turnat cineva suc pe ea, asa ca nu-i de mirare ca nu mai merge.
Eu mai fac uneori tratamentul asta si face minuni. La fel mai luasera ai mei parinti inca o telecomanda pentru receiverul UPC si se plangeau ca si cea noua face la fel. Acum au doua care merg perfect. This post has been edited by Laurentziu83: 11 Feb 2013, 19:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Colega mbebe26,acum vreo 3 ani mi-am luat si eu un mediabox de la upc.Modelul acela mai mare,argintiu.La finalul anului trecut a inceput sa-mi faca figuri.Ba imi aparea pe ecran "Informatia se proceseaza",ba imi batea campii telecomanda,ba se oprea din senin,etc.Am sunat la relatii cu clientii si m-au indrumat spre cel mai apropiat centru upc.Am luat mediaboxul si toate anexele(ambalaj,cabluri,telecomanda) si le-am dat inapoi.Apoi am facut un act aditional si am luat un mediabox "Pace" cu telecomanda aferenta.Ambele noi-tipla in cutie sigilata.Am adus mediaboxul acasa,l-am legat(hdmi) la televizor si gata.Merge brici!
Asa incantat am fost de el,ca mi-am mai luat inca unul identic.10 lei chiria pe luna si-l pot returna oricand. Pe cel de-al doilea l-am legat la un crt LG(prin scart) si acum folosesc doar telecomanda mediaboxului pentru ambele aparate. Incearca si matale un mediabox Pace.Poate te va satisface.N-ai de facut decat un drum la upc si poate 5 lei in plus/luna functie de ce abonament ai,pentru chiria mediaboxului. Bafta! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
mbebe26 |
![]()
|
"Dorinta mea" era sa scap de telecomanda lor si de mediabox.
@marian-j Tot modelul "mare argintiu" il am si eu. Voi suna la ei sa le cer schimbarea mediaboxului si sa vad exact ce trebuie facut. @Laurentiu83 Imi imaginez ca problema este de la contactele telecomenzii, care sunt prea sensibile. Alte telecomenzi din casa, mai vechi, mai mult sau mai putin folosite nu sunt afectate de praful intrat sub butoane. |
--------------------
Renault
Symbol 1.4 8v
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:19 |