Exista acest motor pe Megane?
![]() ![]() ![]() |
Exista acest motor pe Megane?
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, din cate stiu eu pe M2 varianta cabrio sau coupe ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
O fi adevarat anuntul asta?
http://www.autovit.ro/renault-megane-C17870581.html This post has been edited by bz_26_zzz: 9 Mar 2011, 16:16 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
stiu ca era motorul asta si pe un sedane facut pentru spania - in romania nu l-au comercializat
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
pretul si rulajul sunt dubioase in primul rand. dac are 250.000km atunci poate e real si pretul.
un telefon si afli vin-ul pt a te informa despre istoricul masinii. daca il zice inseamna ca omul e cinstit, desi multe probleme se pot rezolva in afara "cartii masinii". daca nu, atunci poti sa renunti la masina asta |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
aleksanders |
![]()
|
e ciudata masina la pretul asta- si acea motorizare nu stiu sa se fi comercializat la noi - poate a fost masina de reprezentanta reno-
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu din cate stiu s-a comercializat si la noi o perioada ca serie limitata.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Dupa ce aflu vin-ul ce fac cu el? Sun la Renault?
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu, mergi la o reprezentanta si ii rogi sa-ti dea date despre masina .. prin telefon nu cred ca obtii nimic ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Altii cu consum 6.7% in oras.......
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Dupa cum minte in legatura cu consumul, nu m-as astepta sa minta si cu restul. Un asa megane are consum mediu de aprox 9%.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
La ce reprezentatanta sa merg cu ea?
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cabasse... 12 bucati airbag....
9 Mar 2011, 17:22: Cica a fost la noi la vanzare: http://www.123auto.ro/Masini-Noi/Renault/N...fort-Privilege/ 9 Mar 2011, 17:25: Si nici kilometrajul nu ar fi imposibil, nu stiu de ce multi au impresia ca toata lumea face sute de mii de km pe an. This post has been edited by Highwayman: 9 Mar 2011, 17:25 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
aleksanders |
![]()
|
high - dar pretul?!!
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
o masina cu f putini km nu se vinde sub pretul pietii. ataaaat de mult. ci chiar se vinde peste pretul pietii, si eventual se lasa la un nviel normal. lasand optiunile de pe ea. adica majoritatea nu are comenzile pe volan, nu are motorul de 2l benzina, piele....
eu o categorisesc ca tzeapa 65% din start. dar in functie de ce se afla poate sa fie un mega chilipir (mosuleti care pleaca in austria sau lacul balaton ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Highwayman |
![]()
|
Lasand la o parte minciunile (12 airbaguri, parbriz incalzit, cabasse, consumul etc), uitandu-ma atent la poze masina imi ridica doua semne de intrebare:
1. pe partea stanga, intre aripa fata si usa parca ar fi un luft cam mare, se vede ceva argintiu intre ele; 2. bandoul fata este vopsit, ala din spate pare a fi gri (de fapt nici alea laterale nu par a fi vopsite) Si parca si protectia aia de pe prag de la usa stanga-fata pare cam sifonata. This post has been edited by Highwayman: 9 Mar 2011, 20:30 |
--------------------
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cand a scris consumul l-a dat la 50km, nu la 100
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(Highwayman @ 9 Mar 2011, 21:26) Lasand la o parte minciunile (12 airbaguri, parbriz incalzit, cabasse, consumul etc), uitandu-ma atent la poze masina imi ridica doua semne de intrebare: 1. pe partea stanga, intre aripa fata si usa parca ar fi un luft cam mare, se vede ceva argintiu intre ele; 2. bandoul fata este vopsit, ala din spate pare a fi gri (de fapt nici alea laterale nu par a fi vopsite) Si parca si protectia aia de pe prag de la usa stanga-fata pare cam sifonata. Cam ai dreptate. Pozele sunt facute cumva la Spiru Haret din zona Cora Pantelimon? |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1 milion de airbaguri... da' laterale nu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Consumul e banc !
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Faur - Poarta 1, pe Bd. Basarabia.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Maine ma duc sa o vad. Sper sa nu fac drum de la Buzau degeaba.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
100% vi degeaba, probabil e lovita si poate si km manariti. Trebuie sa sti ca ofertele bune nu asteapta lumea sa vina de la Buzau sau mai stiu eu de unde...se vand urgent la samsarii din Buc.
This post has been edited by papa_mulo: 9 Mar 2011, 20:54 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Ai si tu dreptate. Gasesem un Peugeot 407 break din 2004 la 5000 de euro. A doua zi il sun pe respectivul sa ne intalnim si zice ca a vandut-o. Duminica ma duc prin targ la Vitan si ce crezi? Peugeotul era la vanzare 6700 de euro.
![]() . Am ramas masca cand am vazut diferenta dintre pretul initial si cel al samsarului. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu plange dupa el ca pare reparat de mantuiala. Vezi pragul stanga (indreptat si nu schimbat) si cascatura intre usa fata si aripa, tot pe stanga.
Ornamentul de pe interiorul pragului este stramb si usa fata pare sa loveasca in stalpul de mijloc. Banuiesc ca a avut faruri cu xenon si ca masina a fost lovita in partea stanga fata. Totusi jantele par ca au scapat sau au fost inlocuite. Sau a indreptat janta stanga fata si a pus-o pe spate. Observati ca 3 jante nu au plumbi si cea de pe spate stanga pare a avea, dar eu cred ca este de la o lovitura si nu este plumb. Si apropo, la 25.000km trebuia sa aiba plumbii originali pe roti. Nu cred ca la numarul asta de kilometri s-a gasit proprietarul sa-i puna cauciucuri de iarna. This post has been edited by DanCVA: 9 Mar 2011, 22:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 9 Mar 2011, 15:57) Da, 2.0 de 135 .Nu 140 ![]() Anuntul este haios : FULL Piele Viena Ventilata,volan piele ventilata,vopsea pearleffect,consum 6.7% oras,5.2%afara. ![]() ![]() La poza nr 6 ce se vede intre usi? kit?polish? doar praf? This post has been edited by M i h a i: 9 Mar 2011, 22:27 |
--------------------
------
------
------
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Motorul de 2.0 litri s-a comercializat pe varianta sedan pana la sfarsitul lui 2006. Incepand cu 2007 s-a scos de pe piata. Am luat Megane-ul din semnatura la inceputul lui 2007 si nu am mai putut cere acel motor. Singura varianta pe benzina pentru echiparea Privilege era 1.6 16v. Posibil sa-l fi repus la vanzare in 2008, dar in 2007 nu a fost sigur.
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
- HH / HH
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Am fost sa vad masina. Era o epava pe 4 roti. Masina era lovita si revopsita, usa de la sofer nu se inchidea decat daca ridicai de ea vreo 3 centimetri. Plus muuuuulte alte defecte.
. Nu mai vorbesc de vanzatori. Erau 2. Mai aveam putin si ne luam la bataie. Orice comentam la adresa masinii, luau foc si incepeau sa zbiere. .. Pana la urma am luat un Passat din 2002. Sper sa fie intr-un ceas bun. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
aleksanders |
![]()
|
sa il conduci sanatos- asteptam poze si poate un jurnal - bafta
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Cu prima ocazie cand o sa am putin timp liber o sa ii fac cateva poze si un mic review.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:03 |